Просол з риби, або "сєльодка" по селянськи
!
Основною умовою усіх моїх рецептів є бажання! Якщо захотів - зробив, не захотів - не зробив!
Зараз бажання було, організм крикнув так, що здригнули руки! І крикнув він, ХОЧУ СЄЛЬОДКИ - ДОМАШНЬОЇ!
Ну, раз так, то треба робити!
Так, головне щоб риба була піймана своїми руками! ЦЕ САМЕ ГОЛОВНЕ!
Якщо йдете на базар то попросіть продавчиню кинути її вам через прилавок, ось тут не баріться і ловіть!
Тепер ніхто вам не скаже, що ви цю рибу не спіймали своїми руками!
З тонкощами власноручного лову риби ми розібрались! Тепер перейдемо далі!
В моєму випадку, була використана риба, піймана власними руками! І були це білі амури!
Рибу необхідно почистити, гарно вимити і відділити голову, хвіст, пера, та плавники!
Все відрізане потім використаємо для навару ухи!
Далі нарізаємо такими шматками!
Потім ріжемо їх навпіл! І продовжуємо до тих пір, доки не скінчиться риба, яку ви запланували приготувати!
Беремо підходящу ємність і викладуємо наші шматки, попередньо іх гарненько просоливши з усіх сторін!
Шар за шаром, ми повторюємо цю дію!
Ось вже й повна!
Час тримання, в мене стояла рибка в холодильнику дві доби!
Через дві доби дістали! Все нормально, але їсти ще рано!
Беремо цибулю, ріжемо кільцями!
Взяв банку!
На низ ложку столову оцту і ложку столову олії! Далі шар цибулі і шар рибки.
Знову столову оцту і ложку столову олії! Далі шар цибулі і шар рибки.
Знову... Повторюємо цикл до "відмови программи командою -РИБА СКІНЧИЛАСЬ"!
В холодильник, на дві доби, а потім...
А потім забув навіть зробити фото готового продукту під 100 грам!
Але я виправлюсь!
Бо чую, що поки писав, мій організм почав несамовито верещати про "СЄЛЬОДКУ"!
Всім смачного!
P.S.
Рибка вийшла не силльно солоною і не сильно зі смаком оцту, тому якщо ви хочете
солонішу, або кислішу. Методом експерименту!