Вибачте. що знову пунктами, але:
1.
Во рту чистый джин вызывает ощущение холода. В Англии даже говорят, что он холодный как металл. Сказывается добавление можжевельника и особая технология производства, при которой повторная дистилляция в специальном перегонном кубе проходит очень медленно, буквально по капле.
Це не я сказав, це Інтернет, але я до цього повернуся.
2.
Чем закусывать? Подают рыбу, дичь, копчености. подходит сыр.
Це знову сказав Інтернет.
3. Не плутайте джин з його похідними - тоніками, мартіні або відкрутками.
Повертаюся: Кому, як не нам під дичину, під вогник і для внутрішнього розігріву застосовувати джин? Я ж і не спеціально вигадав, що під гарячий стейк хочеться холодного джину. Крім того, що він сам тонізує, але в цьому є й особливий шарм - зігрітися від холодного. Ну хіба ж горілка це може? Ні, горілка теж має свій діапазон - саме під огірок, сало з чорним хлібом, оселедець - хто ж заперечує?
А тепер головне: Я чув від Майстра, слухаючи з абсолютною довірою і в повному захваті, що джин він - Майстер - добував саме по краплі, ні в якому разі не поспішаючи. Так от, саме Майстер мені сформував моє власне відношення. І нехай воно буде моє власне, але вже точно мене ніхто в іншому не переконає: я джин від Майстра зможу пити взагалі без закуски, але я точно знаю, що три рюмки - обов'язково повні і з дичиною, потім - три по піврюмки - з зеленню, потім по трішки (по саме тій краплі, по якій і сам джин заради нас проявлявся) - до безкінечності (не плутати з безсвідомістю - джин на це не налаштований): з сигарою, люлькою або тютюном справжнім в газеті, але під розмову з Майстром. Я це відчув і я цим насолоджуюся і нині.
Можете заперечувати. А я поки що подякую Майстру за мою власну нову емоцію від джину, що ВІД МАЙСТРА тепер залишиться назавжди в серці і з нетерпінням чекатиме отакого чергового свого прояву (
)
Вибачаюся, я не дуже художньо?