Давно не писав!
Були полювання на фазана, три виходи, два з них вдалі!
Приїхав додому і щось таке захотілось...
Сам для себе вирішив, буде суп з домашньою лапшою!
Тому...
СУП З ФАЗАНА І ДОМАШНЬОЮ ЛПШОЮ!
Для цього нам буде необхідно:
1. фазан - 1 шт.;
2. цибуля кущівка - 3 шт.;
3. цибуля на зажарку - 1 шт. середнього розміру;
4. морква на зажарку - 1 шт. середнього розміру;
5. картопля - 3 середнього розміру;
6. яйце - 1 шт;
7. перець духмяний - 1 горошина;
8. перець чорний - 7 горошин;
9. лавровий лист - 1 листочок;
10. сіль;
11. мука;
12. спеції за смаком.
Фазана ріжемо на порційні куски та добре вимиваємо.
Беремо каструлю я взяв невеличку, щоб на один раз!
Наливаємо воду і ставимо на вогонь, без м'яса!
Я солю відразу!
До води додаємо цибулю кущівка, в шкарлупі, але попередньо вимиту. Вона дасть колір і смак!
Перець горошок духмяний та чорний.
Чекаємо щоб вода гарно закипіла, і кидаємо шматочки фазана, але не спішіть після кожного шматка, чекаємо щоб вода знов гарно закипіла!
Шуму буде не багато, але його необхідно весь зібрати!
Вогонь на самий мінімум і нехай потихеньку ледь булькає, як на холодець!
М'ясо віддасть смак і суп буде дуже насичений!
Картопля, цибуля, почистити і порізати, моркву можна крупну терку!
Зробити зажарку! Фото не робив, зажарка звичайна!
Тепер переходимо до лапші!
Взяв мисочку, просіяв муку, додав яйце і присолив! Тісто тоді не таке прісне!
Вимішую, щоб не прилипало до рук!
Качалкою тоненько розкатати і порізати, як кому подобається!
У мене вийшло десь так!
Цибулю кущівку витягнути і викинути, вона свою справу зробила!
Картоплю до м'яса, коли вона майже готова, додаємо лапші, з урахуванням 10-15 хвилин на приготування лапші.
За 5 хвилин до готовності додаємо зажарку та спеції за смаком!
Газ вимикаємо, лавровий листок і 10 хвилин настоятись!
А тепер і в тарілочку!
Смачного!