Вже якось писав, не люблю повторюватись!
Готую часто, люблю я поїсти та плюс коли готую, відволікаюсь від роботи та буденності!
Не завжди подобається те що приготував. Тому... Маємо, що маємо!
Що цього разу?
Щось схоже на люля кебаб в булці!
Зараз зима, а тому не повний асортимент!
Але, щось я довго даю вступну частину!
ПОЧНЕМО!
Що нам потрібно!
1. М'ясо (я взяв 2/3 свинини і 1/3 яловичини).
2. Зелень - кріп, петрушку...
3. Яйце.
4. Булки.
5. Спеції.
6. Цибуля.
7. Часник.
9. Помідор.
10. Перець.
М'ясо на м'ясорубку з крупною сіткою!
Посолив, поперчив!
Паприки, часничку, лелені та цибулі!
Гарно перемішав і відбиваю (беру фарш і з розмаху в каструлю))))! Додав яйце, наступного разу без нього спробую!
Далі думаю, як отримати гарні довгі ковбаски!? Замутив приспособу з поліетиленової пляшки!
Шпажку І давай давити!
Відразу скажу! Не вийшло! Фарш був занадто м'якої консистенції!
Свинина і яйце зробили свою справу! Але то діло наживне!
Приспособу в відро!
Зліпив ковдаски вручну, на фольгу! Зрозумів що на сковородці вийдуть довгі котлети! )))
На шпажки таки нарядив і в морозилку на 20 хвилин!
Після морозилки почали тримати форму! )))
Зняв фольгу! Дістав мега сковороду на пів плити, ще жінкина бабця на ній пиріжки пекла, тепер у нас!
На сильний вогонь щоб прихватилось!
Потім на невеличке і до повної готовності!
А тим часом булки навпіл, але не до кінця! Булки були сантиметрів 35! )))
Нарізав те що було під рукою, а під рукою були: помідор, цибуля, перець!
А далі тділо техніки. склали все до купи!
Син, ще кинув на сковорідку сиру і коли він почав плавитись замотав кебаб. Каже смачно! Він сир полюбляє! )))
І, смачного!
Вибачте за недуже якісні фото, все якось на швидкоруч!
Дуже хотілось їсточки!
Буде час влітку, зроблю все наново з якісними фото!