Форум ОХОТА и РЫБАЛКА

Все об ОХОТЕ и РЫБАЛКЕ
Текущее время: Пт мар 29, 2024 12:32 am



Часовой пояс: UTC + 2 часа




Правила форума


Никаких рецептов с кулинарных книг!
Все блюда сопровождаем фотоподтверждением!



Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 231 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Ср ноя 21, 2018 2:58 pm 
Не в сети
Специалист
Специалист
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Пн сен 25, 2017 12:24 pm
Сообщения: 3213
Откуда: Слобожанщина
Шедевр. В подобный суп, уже потом в тарелку я люблю положить кусочек сливочного масла.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Ср ноя 21, 2018 3:17 pm 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 4:38 pm
Сообщения: 2344
Откуда: м. Дніпро
Можна і сухариків. Теж смакота...

_________________
Справжній чоловік повинен не тільки добути живність, але і смачно її приготувати!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Ср ноя 21, 2018 7:55 pm 
Не в сети
Специалист
Специалист
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Пн сен 25, 2017 12:24 pm
Сообщения: 3213
Откуда: Слобожанщина
Блін, супу захотілося з сухариками та вершковим маслом.......


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Ср ноя 21, 2018 9:00 pm 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 4:38 pm
Сообщения: 2344
Откуда: м. Дніпро
:-) :co_ol:

_________________
Справжній чоловік повинен не тільки добути живність, але і смачно її приготувати!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Чт ноя 22, 2018 10:15 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 4:38 pm
Сообщения: 2344
Откуда: м. Дніпро
Були вдома, ревізія батьківського холодильника дала цікавий результат!
Знайшлись фазанчики, залежуватись їм нічого!
Прийняли рішення, використати інноваційні рішення по енергозбереженню :-) , а саме, будемо економити газ...

Фазани смажені на дискові!
Витягнув аппарат і сковороду!
ИзображениеИзображение
Вогонь розведено, температура :co_ol:
Заливаємо олії!
ИзображениеИзображение
Гарно її розігріваємо, три зубочка часника, роздавили і на сковороду. Тудиж відправляємо перець чорний
та духмяний горошком. Коли вони добре розігрілись і віддали свій смак та аромат, відловити і викинути!
Гарно помитого фазана, порізали де навпіл, а де й на шматки посолити і на добре розігріту сковороду!
ИзображениеИзображение
Щоб наше м'ясо закрилось!
ИзображениеИзображение
Температуру зменшуємо.
Цибулі, багато! Паприки, чорного перцю! І під кришку, не ту що на задньому плані :-) , і нехай потихеньку йде процес!
ИзображениеИзображение
Не забуваємо контролювати процес! Досолити, доперчити, спеції за бажанням!
Вже готово! Можна й до столу!
ИзображениеИзображение
Фінального фото на мисочці, нажаль не вийшло!
Гарнір, пюре!

Побоявся, що на всіх не вистачить, тому перестрахувався!
ИзображениеИзображение
Порізав пластами сантиметрів 2,5 - 3. Перець, паприка, часник, гірчиця, цибуля і під гніт на 2 доби!
І на мангал! :-) Прийшлось бігати від одного робочого місця до другого!
ИзображениеИзображение
Ех, смакота! Знов хочу до мангалу! І до столу! :-) :-) :-)
ИзображениеИзображение

Смачного!

_________________
Справжній чоловік повинен не тільки добути живність, але і смачно її приготувати!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Чт ноя 22, 2018 10:27 am 
Не в сети
Следопыт
Следопыт
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Чт мар 01, 2007 4:33 pm
Сообщения: 36304
Изображения: 2
Откуда: г.Киев Клуб "Охота и Рыбалка"
Не любитель шашеля, но последнее фото у меня реально вызвало рефлекс собаки Павлова. :-):
Мясо на барбикю имеет весьма аппетитную корочку и ... :-ok-:

_________________
С уважением, Фрай.
-----------------------------------------------

Хочешь изменить мир - начни с себя.

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой


Вернуться к началу
 Профиль Персональный альбом  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Чт ноя 22, 2018 11:40 am 
Не в сети
Специалист
Специалист
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Пн сен 25, 2017 12:24 pm
Сообщения: 3213
Откуда: Слобожанщина
PetrenkoAO писал(а):
Фазани смажені на дискові!
Витягнув аппарат і сковороду!

Скажіть будь-ласка, а де Ви совість загубили?))))))


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Чт ноя 22, 2018 11:56 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 4:38 pm
Сообщения: 2344
Откуда: м. Дніпро
Владимир84 писал(а):
Скажіть будь-ласка, а де Ви совість загубили?))))))

:-) :-) :-)
Володя, можна на ти.

_________________
Справжній чоловік повинен не тільки добути живність, але і смачно її приготувати!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Чт ноя 22, 2018 3:20 pm 
Не в сети
Следопыт
Следопыт
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Пн мар 14, 2005 11:48 am
Сообщения: 11109
Изображения: 2
Откуда: Клуб "Охота и Рыбалка" г.Днепр
Шо-то, чего-то, на открытом огне приготовленного, захотелось.

_________________
"Мы рвём — и не найти концов.
Не выдаст чёрт — не съест свинья.
Мы сыновья своих отцов,
Но блудные мы сыновья."
В.С. Высоцкий

Изображение


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Чт ноя 22, 2018 3:23 pm 
Не в сети
Специалист
Специалист
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Пн сен 25, 2017 12:24 pm
Сообщения: 3213
Откуда: Слобожанщина
PetrenkoAO писал(а):
Володя, можна на ти.

:dr_ink:


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Чт ноя 22, 2018 5:53 pm 
Не в сети
Специалист
Специалист
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Чт мар 24, 2011 9:20 am
Сообщения: 7464
Откуда: Киев
PetrenkoAO писал(а):
Katok писал(а):
в холодную

Це з повареної книжки.
Але це не зовсім вірно.

это не с книжки, а с моей головы.
Не верно? Аргументируй.


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Пт ноя 23, 2018 7:59 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 4:38 pm
Сообщения: 2344
Откуда: м. Дніпро
Katok писал(а):
это не с книжки, а с моей головы.
Не верно? Аргументируй.


В холодній воді денатурація (руйнування) білка проходить інакше!
М'ясо виділяє внутрішній сок, який на мангалі намагаються залишити в м'ясі, воно тоді більш смачне і сочніше!
Якщо м'ясо кинути в холодну воду цей сок поступово виходить, це ми бачимо по кількості шумовиння яке виділяється і нам приходиться його збирати та викидувати!
Помилково думають ті хто вважає що це бруд і т.д.
В гарячій воді такий процес дещо швидший, шуму в рази менше!
Смак відрізняється!

Це моя думка, вона може бути помилковою!

_________________
Справжній чоловік повинен не тільки добути живність, але і смачно її приготувати!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Пт ноя 23, 2018 9:33 am 
Не в сети
Следопыт
Следопыт
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Чт мар 01, 2007 4:33 pm
Сообщения: 36304
Изображения: 2
Откуда: г.Киев Клуб "Охота и Рыбалка"
А вы знаете, что настоящие знатоки шашлыка категорические противники поливания водой во время готовки
и аргумент их мне нравится и он таки правдоподобен.
Мясо надо перевернуть четырежды дабы запеклась корочка со всех сторон и сок не вытекал, а остался внутри.
Поэтому и температура углей должна быть такой, чтобы запеклось, а не подгорело и капать не будет.
Вспоминая шашлыки по-карски верю, они всегда были сочными.
так что и здесь поверю за кипящую воду.

_________________
С уважением, Фрай.
-----------------------------------------------

Хочешь изменить мир - начни с себя.

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой


Вернуться к началу
 Профиль Персональный альбом  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Пт ноя 23, 2018 10:01 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 17, 2009 10:59 am
Сообщения: 1745
Откуда: Киев-Борисполь
поливать нельзя, потому как резко падает температура мяса

_________________
Все меньше глупостей мы делаем с годами, но качество при этом их растет...
Beretta 1301 Comp.


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от PetrenkoAO
СообщениеДобавлено: Пт фев 01, 2019 4:37 pm 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 4:38 pm
Сообщения: 2344
Откуда: м. Дніпро
Вже якось писав, не люблю повторюватись!
Готую часто, люблю я поїсти та плюс коли готую, відволікаюсь від роботи та буденності!
Не завжди подобається те що приготував. Тому... Маємо, що маємо!

Що цього разу?
Щось схоже на люля кебаб в булці!
Зараз зима, а тому не повний асортимент!
Але, щось я довго даю вступну частину!
ПОЧНЕМО!
Що нам потрібно!
1. М'ясо (я взяв 2/3 свинини і 1/3 яловичини).
2. Зелень - кріп, петрушку...
3. Яйце.
4. Булки.
5. Спеції.
6. Цибуля.
7. Часник.
9. Помідор.
10. Перець.

М'ясо на м'ясорубку з крупною сіткою!
ИзображениеИзображение
Посолив, поперчив!
ИзображениеИзображение
Паприки, часничку, лелені та цибулі!
ИзображениеИзображение
Гарно перемішав і відбиваю (беру фарш і з розмаху в каструлю))))! Додав яйце, наступного разу без нього спробую!
ИзображениеИзображение
Далі думаю, як отримати гарні довгі ковбаски!? Замутив приспособу з поліетиленової пляшки!
Шпажку І давай давити!
ИзображениеИзображение
Відразу скажу! Не вийшло! Фарш був занадто м'якої консистенції!
Свинина і яйце зробили свою справу! Але то діло наживне!
Приспособу в відро!
Зліпив ковдаски вручну, на фольгу! Зрозумів що на сковородці вийдуть довгі котлети! )))
На шпажки таки нарядив і в морозилку на 20 хвилин!
ИзображениеИзображение
Після морозилки почали тримати форму! )))
Зняв фольгу! Дістав мега сковороду на пів плити, ще жінкина бабця на ній пиріжки пекла, тепер у нас!
ИзображениеИзображение
На сильний вогонь щоб прихватилось!
Потім на невеличке і до повної готовності!
ИзображениеИзображение
А тим часом булки навпіл, але не до кінця! Булки були сантиметрів 35! )))
ИзображениеИзображение
Нарізав те що було під рукою, а під рукою були: помідор, цибуля, перець!
ИзображениеИзображение
А далі тділо техніки. склали все до купи!
ИзображениеИзображение
Син, ще кинув на сковорідку сиру і коли він почав плавитись замотав кебаб. Каже смачно! Він сир полюбляє! )))
ИзображениеИзображение
І, смачного!
ИзображениеИзображение
Вибачте за недуже якісні фото, все якось на швидкоруч!
Дуже хотілось їсточки!
Буде час влітку, зроблю все наново з якісними фото!

_________________
Справжній чоловік повинен не тільки добути живність, але і смачно її приготувати!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 231 ]  На страницу Пред.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  
 cron


Ознакомьтесь с правилами нашего форума!


Все права на материалы, размещенные на форуме, охраняются в соответствии с законодательством Украины.
Полная или частичная перепечатка материалов допускается только с письменного разрешения администрации сайта.
Связаться с администрацией можно по адресу:
[email protected]