Форум ОХОТА и РЫБАЛКА
http://ohota-ribalka.com.ua/phpBB2/

Рецепты от PetrenkoAO
http://ohota-ribalka.com.ua/phpBB2/viewtopic.php?f=40&t=21693
Страница 2 из 16

Автор:  PetrenkoAO [ Ср янв 11, 2017 9:02 am ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Katok писал(а):
Машинкой крутить...ножницами резать нори...Анатолий, ты тогось

Дык быстрее чем ковриком. И детям радость! :-) :-) :-)

Katok писал(а):
обул тапок на ногу снова :-)

Если размер тапка большой, осторожно! Зашибеш! :-)

Автор:  PetrenkoAO [ Пн мар 20, 2017 8:32 am ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Піддивився даний девайс у Валери, отримував консультацію у Сергія. Марганецькому осередку, моє гранд мерсі!
Був придбаний медичний бікс!

Ще до нього докупив піднос діаметром 31 см та болти з гайками і шайбами з нержавіючої сталі.
З підносу робимо піддон на ніжках з болтів.
Решітку круглу придбати не встиг! Тому зробив для проведення експерименту!

А далі сам експеримент!
Для цього була придбана скумбрія у кількості 2 шт!
Рибу вичистив, помив!
Посолив, поперчив додав лаврушки і на 3 години промаринуватись!
ИзображениеИзображение
Взяв свою бікс-коптилку і на дно насипав яблуневу щепу!
ИзображениеИзображение
Вийшло десь так!
ИзображениеИзображение
Зверху піддон на ніжках, щоб сік, який буде капати з риби не горів!
ИзображениеИзображение
Потім решітку і на неї нашу рибку!
ИзображениеИзображение
Піч, яку я робив для казана стала в пригоді, вже розігріта!
Піч з даної теми
viewtopic.php?f=145&t=20766&hilit=%D0%B4%D0%BB%D1%8F+%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B0

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Після того як з'явиться дим з нашої коптилки засікаємо 25 хвилин!
Після довгого очікування, знімаємо наш апарат, чекаємо доки він остине!
Все, можна відкривати і дістати нашу рибку!
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Шкіра тріснула, або перетримали, або була занадто висока температура! На смаковий стан продукту не вплинуло!

ЗАПАХ, СМАК!!! Це треба тільки скуштувати!

Смачного!
Експерименти будуть продовжені!

Автор:  Нива [ Пн мар 20, 2017 9:04 am ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Толя :bra_vo:Кулинарные приготовления блюда,как всегда на высоте :uch_tiv:

Автор:  Spirt [ Пн мар 20, 2017 3:03 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Толя, ти надихаєш знайти в сараї свою коптілку і теж спробувати. :-):

Автор:  Нива [ Пн мар 20, 2017 4:09 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Гена знаю тоже одного товарища,у которого коптилка в сарае уже не один год стоит :a_g_a:И до воли по банальной причине.Времени на рыбалку говорит все не хватает,и щепа кончилась за зиму,из за подорожания газа :-)

Автор:  Spirt [ Пн мар 20, 2017 4:32 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Можно ж как Толик, на дровах.
То желания нет. :mi_ga_et:

Автор:  Нива [ Пн мар 20, 2017 5:13 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Spirt писал(а):
То желания нет. :mi_ga_et:


Когда пропадает желание приготовить вкусную пищу :ti_pa:Это Гена не хороший знак :a_g_a:

Автор:  Katok [ Вт мар 21, 2017 10:09 am ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

с треснувшей шкурой она выглядит аппетитнее! Зачетно :co_ol:

Автор:  PetrenkoAO [ Вт мар 21, 2017 12:24 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Спасибо!
Katok писал(а):
она выглядит аппетитнее!

По вкусу тоже даже очень!
На очереди морской окунь, мясо может и дичь!

Автор:  vadim69 [ Вт мар 21, 2017 12:34 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

PetrenkoAO писал(а):
Спасибо!
Katok писал(а):
она выглядит аппетитнее!

По вкусу тоже даже очень!
На очереди морской окунь, мясо может и дичь!


Да...Ты явно не постишь.И мало того! Еще и издеваешься над людьми!
Толя! Как тебе не стыдно!

Так между прочим... :smu:sche_nie: По времени сколько коптил рыбу?

Автор:  Нива [ Вт мар 21, 2017 12:38 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

PetrenkoAO писал(а):
На очереди морской окунь, мясо может и дичь!

Дичь горячего копчения,это прекрасно.Что может быть лучше натурального мяса,какие там на хрен наши рябы,или свиньи с бычками выращенные на лизине.Классно замаринованный крыжень,или лыска,красноголовая чернеть,горячего копчения это просто вкуснятина.Дерзай Толя,уверен у тебя все получится.В процессе горячего копчения,главное нужную щепу подобрать,под то или иное мясо,или рыбу.Ну и конечно маринад тоже играет большую роль. :uch_tiv:

Автор:  PetrenkoAO [ Вт мар 21, 2017 1:55 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

vadim69 писал(а):
о времени сколько коптил рыбу?

Коптил 25 минут!

Автор:  vadim69 [ Вт мар 21, 2017 4:07 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Я тоже где то так копчу по времени.Только я делаю обязательно с лимоном.Надо попробовать тоже без лимона,просто со специями.А то привык только с лимоном и больше ни как.

Автор:  Fray [ Вт мар 21, 2017 9:23 pm ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Один совет по копчению.
Рыба должна быть цельной, а не кусками и старайтесь выпотрошить разрезав возле анального отверстия
так,
чтобы только вытащить внутренности не повреждая всю рыбу, абы меньше с неё вытекало сока/жира.
Шкура лопается если сильный перегрев.

Автор:  PetrenkoAO [ Пт апр 14, 2017 7:59 am ]
Заголовок сообщения:  Re: Рецепты от PetrenkoAO

Продовжую експерименти з гарячім коптінням риби!
Цього разу взяв морського окуня!

Три рибини близько кілограму!
1.5 літри - води
4 з горкою столових ложки - солі
0.5 столової ложки - цукру
10 горошин чорного перцю
2 горошини духм`яного перцю
10 можевелових ягідок
Спеції які вам до душі

Рибу помили
ИзображениеИзображение

Воду на вогонь, додаємо солі, цукру та інші інгрідієнти.
Ставимо остужуватись.
ИзображениеИзображение

Рибу в остужений росол
ИзображениеИзображение
Маринувалась годин 8, висновок для себе, треба більше!
Витягли і вивішуємо просохнути!
ИзображениеИзображение

Далі йде підготовка коптильні та плити!
Цього разу все в фользі!
Щепа - яблуня!
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Рибу зверху :-) :-) :-)
ИзображениеИзображение

Дракон вже розігрітий!
ИзображениеИзображение

Перший дим з`явився, починаємо відлік часу!
Для таких окунів 35-40 хв, але не на великій температурі!
Поки взяв телефон, залишилось 2 з трьох! :-) :-) :-)
ИзображениеИзображение

Смачного

Страница 2 из 16 Часовой пояс: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/