В середу вдалося добути голубів, стало питання що з них приготувати?
В голові крутнулась думка супчику з домашньою локшиною, тушковані голуби, смажені на пательні, мариновані та смажені на мангалі!??
І десь далеко шепнуло, а може паштету???
Паштет з голубів!
Нам знадобиться:
1. Голуби - 7 штук, з трьох зварив супчику, не витримав!
2. Сало - 100 грам (взяв свіже);
3. Морква - дві середніх;
4. Цибуля біла - 4 середніх;
5. Цибуля синя - 2 середніх;
6. Гриби - взяв печериці, лежали в холодильнику;
7. Масло верхкове - 70-100 грам;
8. Овочі, сіль та спеції за смаком.
Голубів вимочити в холодній воді, періодично її міняємо, щоб небуло крові!
Далі беремо підходящу ємність наливаємо води, кидаємо за смаком горошок чорний та духмяний, дві цибулини сині!
Вкладуємо голубів та додаємо ратунду і якщо хочете овочів, це додасть смаку, присолити, поперчити, додати спеції за смаком!
Шум збираємо!
Нехай м`ясо вариться доки не можна буде його відділити від кісток!
Коли голуби відварились, їх дістаємо, а бульйон в сторону!
Основна його частина піде на три невеличкі порції супу, а частина нам знадобиться для приготування паштету!
Для паштету я взяв лише груднину!
Окорочка пішли на суп
Далі я беру глибоку пательню!
Викладую м`ясо, цибулю, сало, моркву і гриби!
Цибулю, сало та моркву порізати!
Доливаємо бульйону і на вогонь під кришкою! Досолити, додати спеції!
І варимо все це на маленькому вогні! Вода повинна випаритися повністю, але не дайте підгоріти нашій страві!
Далі я роблю так!
Все перекидую до банки, додаю масла і ручним блендером!
І робимо паштет!
До холодильника, після охолодження можна спробувати!
СМАЧНОГО!