Григорчук про те, як гратиме з «Црвеною Звєздою»
Ми будемо грати на перемогу, в атакуючий футбол, тому що це наша філософія, і логіка теж цього вимагає, адже, як ви сказали, відстоювати цей рахунок - це така справа, що найчастіше буває невдячною, тобто, не дає результат. Не може команда змінювати свій стиль гри і загальний напрямок заради однієї зустрічі.
Ми, звичайно, внесемо якісь корективи в гру, але не повинні думати про рахунок, який вже є. Завтра буде гра, і ми починаємо все з чистого аркуша.
Не думаю і не можу нічого прогнозувати в плані кількості голів. Знаю, що гра буде важкою для нас і в цілому напруженою. Думаю, що вона буде якісною. Виходячи з того, що я вже бачив у виконанні «Црвени Звєзди», можу сказати, що мені подобається ця команда, це серйозний колектив, видно, що люди вміють грати у футбол, розуміють, що роблять на полі. Віддаю належне і тренерам, і гравцям, але нас теж вважаю хорошою командою. Коли зустрічаються два таких суперника, футбол обіцяє бути хорошої якості.
Їхня команда поки що не грає в чемпіонаті і, звичайно, було б дуже цікаво подивитися кілька тренувальних занять, це колосальна інформація, майже така ж важлива, як гра. Думаю, що ми досить добре знаємо суперника. Це організована команда, яка вміє грати у футбол і знає, що робити на полі. І її сила саме в тому, що це команда.
Тиск трибун? Для нас це не повинно бути проблемою, незважаючи на те, що дійсно мало хто вже грали в єврокубках. Але думаю, що стосується стадіону та вболівальників, про яких ми начулися, це не може бути тиском, це нормальна складова футболу і якщо брати наш психологічний стан і ситуацію, вважаю, що більше нервувати або турбуватися потрібно господарям.
Джерело: ФК «Чорноморець»