Думаю, що є, а що?
Хіба раніше ми не оплачували енергоносії для ордло?
Чи порошенку можна, а зеленському зась? )
А як тобі затримання чергового чиновника порошенка?
Цитата:
Колишнього заступника міністра економічного розвитку України затримали в аеропорту «Бориспіль». Припускають, що затриманий мав намір сховатися від слідства за кордоном. У матеріалах СБУ йдеться про зникнення, як мінімум, 8,2 мільйона доларів. Крім того, це затримання може бути пов’язане з цілою шпигунською історією.
Днями ЗМІ повідомили, що СБУ розслідує можливу роботу ексзаступника міністра економіки України на спецслужби Росії. Голова експертної організації StateWatch Гліб Канєвський писав, що йдеться про справу Юрія Бровченка в контексті зриву виробництва 152 мм снарядів для артилерійської системи «Гіацинт».
Ти віриш в те, що вони могли вкрасти такі гроші і на такому контракті без благословлення згори?
А я не такий наївний
Ще ось радію, що:
Цитата:
Господарський суд Київської області став на бік виконавчого комітету Бориспільської міськради і присудив ТОВ «Бісквітний комплекс «Рошен»» доплатити 23,19 млн грн пайового внеску в бюджет за будівництво фабрики. Про це йдеться в рішенні Господарського суду Київської області від 15 жовтня, передає Радіо Свобода.
Суд визнав чинною укладену Додаткову угода №2 між містом та компанією, відповідно до якої пайовий внесок має складати 10% від кошторису будівництва бісквітного комплексу «Рошен» у Борисполі (667,31 млн грн). І оскільки ТОВ «Бісквітний комплекс «Рошен» заплатив лише 30 млн місту, суд зобов’язав ТОВ «Бісквітний комплекс «Рошен» доплатити у бюджет решту – 23,19 млн грн (попередньо з боргу вирахували вартість прокладення до комплексу інженерних споруд та комунікацій).
Нагадаємо: у 2016 році «Схеми» розповіли що компанія «Бісквітний комплекс «Рошен» (один із підрозділів корпорації «Рошен») отримала 7,5 га у Борисполі
А Борисович тоді на мої закиди казав, що яка різниця як отримав, дасть робочі місця і таку іншу пургу.
Так ось, будучи при владі отримав землю без аукціону, не зробив необхідних внесків, давив на керівництво району, а всіх робітників возять з Києва.
Влаштувались на низькооплачувану роботу щось біля десятка чоловік чи навіть менше.