Форум ОХОТА и РЫБАЛКА

Все об ОХОТЕ и РЫБАЛКЕ
Текущее время: Чт июл 30, 2026 7:08 am

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 11246 ]  На страницу Пред.  1 ... 739, 740, 741, 742, 743, 744, 745 ... 750  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Украина наш дом и нам в нём жить
СообщениеДобавлено: Ср ноя 06, 2019 1:31 pm 
Старожил
Старожил

Fray писал(а):
Та не з того боку ви дивитесь!
Зверніть увагу - вам неважливо, що порохняві нас обікрали,
а Сергію неважливо хто там у ті слуги проліз без мила...
Об‘єднує вас те, що обом важливий результат, тільки у вас його нема, є лише пусті обіцянки, а в нього ще нема і теж одні обіцянки.
Одну відому приказку про обіцянку-цяцянку нагадати? :mi_ga_et:
Бо у кінцевому результаті дурні ми всі як ті, що за так і ті, що проти і навіть я, який утримався і думаєт, што он нє прі дєлах!
Отака хвігня, шановні!

повністтю не згоден. :-):
по-перше хто Вам сказав, що мені неважливо "що порохняві нас обікрали"?
я проти любих крадіжок незалежно від особистості крадія.
я лише скромно намагаюся звернути Вашу і інших учасників форума увагу на те, що якщо "порохняві" нас обікрали, то "зелені" нічого не зробили , щоб це зупинити, а лише продовжують зі ще більшим ентузіазмом.
чи Вам ще раз нагадати за Ротердам, чи за те хто тепер купує вугілля і електрику в Росії і по якій ціні чи про порівняння витрат на адміністрацію порошенка і зеленського, чи про те як прискорилися справи по Майдану, чи може перерахуєте мені скільки крадіїв вже сидить - бо пів року вже цілком достатній термін, щоб зробити якісь висновки.

по -друге я не зовсім зрозумів фразу " обом важливий результат, тільки у вас його нема, є лише пусті обіцянки, а в нього ще нема і теж одні обіцянки".
Поясніть, будьласка, у кого це - " у вас..."
Якщо у мене особисто - то я ніби нічого такого нікому не обіцяв :-):

СообщениеДобавлено: Ср ноя 06, 2019 4:48 pm 
Следопыт
Следопыт

Изображения: 2
Асмунд писал(а):
...по-перше хто Вам сказав, що мені неважливо "що порохняві нас обікрали"?
я проти любих крадіжок незалежно від особистості крадія...

В душі можливо, але публічно ніде немає вашого допису проти під час влади порохнявих. :ti_pa:
До речі, зацініть яке я придумав їм погоняло? )
Асмунд писал(а):
... якщо "порохняві" нас обікрали, то "зелені" нічого не зробили , щоб це зупинити, а лише продовжують зі ще більшим ентузіазмом...

Тобто, ті за 5!!! років нічого не зробили, витратили силу-силену грошей на піар і таке інше, а ці вже мали вчора когось посадити? :-)
А як, бєз суда і слєдствія? :ps_ih: Я не проти! Судді хто? :men:
Не так просто засадити когось через втрату часу і доказів, особливо коли нема бажання так вчинити.
Асмунд писал(а):
... Вам ще раз нагадати за Ротердам...

Мені самому цікаво коли? :ne_vi_del:

Асмунд писал(а):
...Поясніть, будьласка, у кого це - " у вас..."

Скільки раз казати, не беріть на себе особисто, кажу ви узагальнено на всіх хто топить за "Петя - спасітель нації".
До речі, тут на одному форумі адміністрація так топить за пороха, що нещадно банить всіх незгодних, отримав гірчичників тепер мовчу, хоча!
Для чого? Кожен має право на особисту думку і право її висловлювати але ж аргументовано!
Так само кожен має право сперечатисз опонентом без взаємних образ, не бачу сенсу когось вважати своїм ворогом тільки за те,
що він думає інакше.
Тричі дурень той хто робить інакше.

Хочешь изменить мир - начни с себя.

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой

Профиль Персональный альбом  

СообщениеДобавлено: Чт ноя 07, 2019 9:55 am 
Старожил
Старожил

Fray писал(а):
Асмунд писал(а):
...по-перше хто Вам сказав, що мені неважливо "що порохняві нас обікрали"?
я проти любих крадіжок незалежно від особистості крадія...

В душі можливо, але публічно ніде немає вашого допису проти під час влади порохнявих. :ti_pa:

Бо якби я кожен раз писав обурливий допис після того як дізнався, що черговий барига десь щось вкрав, то мені життя би не вистачило.
Доречі, якщо Ви звернули увагу, то усі мої претензії до нинішньої влади також не стосувалися барижництва.
Якщо я це і згадував, то лише у контексті, що нові крадуть не менше за попередників.
Мене більше хвилює те, що нова влада все більше стає схожа на банду януковича і ко, і я боюсь що результат її керування буде аналогічним.

СообщениеДобавлено: Чт ноя 07, 2019 10:05 am 
Старожил
Старожил

Fray писал(а):
Тобто, ті за 5!!! років нічого не зробили, витратили силу-силену грошей на піар і таке інше, а ці вже мали вчора когось посадити? :-)

"Ці" обіцяли посадити ще весною, ніхто їх за язика не тягнув (так само як обіцяли, що перший закон буде про зняття недоторканості і багато ще чого).
Насправді мені просто ліньки шукати, але десть тут на форумі є тема 5-ти річної давнини, що мол пройшло вже пів року після Революції гідності, а змін немає.
Там Борисович просто Вашими теперішніми словами говорить, що за пів року - це не строк, попередники 5 років крали, треба час , щоб розгребти і т.д. :-)
Якщо серйозно, то да за пів року, мабудь, нікого не посадиш, але це достатній строк , щоб зрозуміти в якому напрямку розвивається ситуація.
І якщо я бачу, що прокуратура з подання слуги народу-медведчуківця відкриває справу проти волонтерки, яка своєю діяльністтю врятувала багато життів українських солдатів у той час, коли той, кому вона нібито погрожувала давав концерти в Москві і ржав над подіями на Майдані (і при цьому та ж прокуратура ніяк не реагує, коли депутат-опоблоківець публічно обіцяє комусь відрізати голову), то мені здається, що з країною щось не так. :-(
Від такого стає сумно і страшно, що за Донецьком і Луганськом буде Харків і Одеса, а нам потім знову будуть розказувати, що це винні американці.

СообщениеДобавлено: Чт ноя 07, 2019 10:56 am 
Следопыт
Следопыт

Асмунд писал(а):
Там Борисович просто Вашими теперішніми словами говорить, що за пів року - це не строк, попередники 5 років крали, треба час , щоб розгребти і т.д. :-)
Якщо серйозно, то да за пів року, мабудь, нікого не посадиш

По-перше, дійсно не посадиш, та й не півроку пройшло, рахуй з липня-серпня, але я думаю, що взагалі ніхто нікого не посадить.
По-друге, закон про недоторканніст таки прийняли, хоч як петя не упирався.
Але, але, але... я з тобою згоден, що вже зараз можно щось побачити і не дуже хороше.
От у мене правило, ніколи не прошусь до друзів на работу і сам нікого не беру.
Колись взяв друга, пожалів бо той попав під прес провладних, то він із заздрощів зумів мені "віддячити".
А тут куми та друзі щільно сіли на бюджет и тирили наші гроші аж за вухами тріщало.
Посадить друга чи кума? та ти що!!! Де ти таке бачив!
Ці такі самі, навіть не сумнівайся.
А ще краще не буде тому що вони зуміли нас розділити на схід та захід, на порохоботів і зеботів і тепер кожен тримає всіх за дурнів і зіштовхують лобами,
а самі давно вже здружились та відверто з нас глузують поза екранами зомбоящиків.
А чом би не об'єднатись і не дати їм красти? Фантастика?
Думаю, що так.
Бо кожен з нас так само на своєму рівні такий же як вони і коло замкнене?

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Чт ноя 07, 2019 7:22 pm 
Старожил
Старожил

Fray писал(а):
Асмунд писал(а):
Якщо серйозно, то да за пів року, мабудь, нікого не посадиш

По-перше, дійсно не посадиш, та й не півроку пройшло, рахуй з липня-серпня, але я думаю, що взагалі ніхто нікого не посадить.
По-друге, закон про недоторканніст таки прийняли, хоч як петя не упирався.
Але, але, але... я з тобою згоден, що вже зараз можно щось побачити і не дуже хороше.
От у мене правило, ніколи не прошусь до друзів на работу і сам нікого не беру.
Колись взяв друга, пожалів бо той попав під прес провладних, то він із заздрощів зумів мені "віддячити".
А тут куми та друзі щільно сіли на бюджет и тирили наші гроші аж за вухами тріщало.
Посадить друга чи кума? та ти що!!! Де ти таке бачив!---- Михо саджав
Ці такі самі, навіть не сумнівайся.
А ще краще не буде тому що вони зуміли нас розділити на схід та захід, на порохоботів і зеботів і тепер кожен тримає всіх за дурнів і зіштовхують лобами, ЗОЛОТИЕ СЛОВА А МИ ЯК ЛОХИ (а може и ни як на це ведемося).и вперто жкемо ежиеков уже ближайшин 100 років
а самі давно вже здружились та відверто з нас глузують поза екранами зомбоящиків.
А чом би не об'єднатись і не дати їм красти? Фантастика?
Думаю, що так.
Бо кожен з нас так само на своєму рівні такий же як вони і коло замкнене?

АМИНЬ.!!!!!!!!!!

СообщениеДобавлено: Вс ноя 10, 2019 10:19 am 
Старожил
Старожил

Наш президент вперто добивається виконання формули Штанмаєра, яка передбачає проведення виборів в ОРДЛО під контролем не України, а ОБСЄ.
Чим такі вибори закінчаться можна спрогнозувати ось з цього лпитування https://www.pravda.com.ua/news/2019/11/10/7231512/
З нетерпінням чекаємо

СообщениеДобавлено: Вс ноя 10, 2019 12:11 pm 
Следопыт
Следопыт

Эх-хе-хе...
один бог и главреж знает к чему все придет.
Или ты полагаешь Вова самостоятелен в принятии решений?
И хз, что они там себе задумали.
Несколько раз перечитывал формулу Шт...ра и с моим моском понять до конца не смог.
Вроде бы все нормально, конечно, есть риски, важно проконтролировать и тут главная заковыка, кто главный контрОллер и какую цель ставил он?
Кто может твёрдо знать ты? я? они?
То шо для пэти выгодно продолжение войны, выгодно абы Украина попала в петлю это понятно,
а нам что выгодно? Продолжать воевать и кому-то зарабатывать на крови?
Её надо закончить однозначно, но как?
Лично ты как это видишь?

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пн ноя 11, 2019 2:34 pm 
Старожил
Старожил

Fray писал(а):
Эх-хе-хе...
один бог и главреж знает к чему все придет.
Или ты полагаешь Вова самостоятелен в принятии решений?
И хз, что они там себе задумали.
Несколько раз перечитывал формулу Шт...ра и с моим моском понять до конца не смог.
Вроде бы все нормально, конечно, есть риски, важно проконтролировать и тут главная заковыка, кто главный контрОллер и какую цель ставил он?
Кто может твёрдо знать ты? я? они?
То шо для пэти выгодно продолжение войны, выгодно абы Украина попала в петлю это понятно,
а нам что выгодно? Продолжать воевать и кому-то зарабатывать на крови?
Её надо закончить однозначно, но как?
Лично ты как это видишь?

Самостійний Вова в прийнятті рішень чи ні - вже пізно обговорювати.
Це треба було робити тоді, коли він був не президентом, а кандидатом.
А тепер він президент країни і несе за неї відповідальність (навіть у випадку якщо рішення приймає хтось інший за нього).
Я лише намагаюся звернути увагу на те, що президент зобовязаний захищати свою країну за визначенням, а Зеленський намагається активно залучити у політичне життя країни пару мільонів людей, які найбільше в світі довіряють Путіну, Соловйову і Скабєєвій.
Як на мене це дивний захист.

СообщениеДобавлено: Пн ноя 11, 2019 3:41 pm 
Следопыт
Следопыт

Ти знаешь, нисколько не сомневаюсь в том, что все мы великие кормчие и точно знаем как надо играть в футбол,
а уж как править страной то хлебом не корми!
Я тебе задаю конкретный вопрос - как ты видишь дальнейшее развитие ситуации на Донбассе?
А ты мне что?
Или второй вопрос - Транзит газа? Контракт заканчивается, ваши действия?
Как поступила баба Йуля помнишь? А почему? Стань на её место и поступи иначе, смог бы?
А то, что заканчивается срок действий санкций против России тебя не волнует?
Их же никто не продлит если мы будем рогом упираться!
И контрольный вопрос, насколько ты уверен, что пэтя не стал бы подписывать ФШ если, не приведи Господи, остался бы (свят, свят, свят) на второй срок?
А я уверен, что никуда бы не делся и подписал!
Более того, он их и готовил.

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пн ноя 11, 2019 4:12 pm 
Старожил
Старожил

Ваш конкєтний вапрос абсолютно недоречний у цій темі. До чого тут я? Створіть тему "Що б я зробив якби був президентом"" і в ній можна вести теоретичні розмови. А тут конкретне практичне питання і я пишу про те, що мені не подобається як влада підходить до його вирішення.

СообщениеДобавлено: Пн ноя 11, 2019 5:13 pm 
Следопыт
Следопыт

Доречний, доречний! :-):
бо я також багато чим невдоволений, але намагаюсь натягнути ситуацію не себе і розумію, що не бачу як зробити правильно.
Не те, щоб потрафити всім, ні, а те як зробити саме так як дозволяє ситуація з урахуванням вимог кредиторів різних рівнів.
Один мудрий керівник вчив мене, що якщо не знаєш як зробити правильно - не критикуй даремно!

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пн ноя 11, 2019 5:44 pm 
Старожил
Старожил

не згоден. те що ми не знаємо як зробити правильно у жодному разі не дає нам підстав для мовчання, коли ми бачимо як щось робиться не правильно. А те що з країною робиться неправильно стає щодня всеочевидніше.

СообщениеДобавлено: Пн ноя 11, 2019 7:53 pm 
Следопыт
Следопыт

Ще раз запитую - як правильно?

П.С. Сьогодні йду вранці на прогулянку, як завжди роблю вправи, а на залишок ще маю зробити комплекс-мінімум стоячи на місці.
Там де роблю зазвичай чимось смердить, а в мене ж дихальні вправи, йду на городи і... у темряві Віка підіймає куропаток! Мало не отетерів! :sh_ok:
Став, роблю вправи і чую справа від мене у темряві невдоволено бурчить ще зграйка чи може друга половина.
Це ж треба таке!
Літом перепел бив, а це куріпки. І настрій піднявся.

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пн ноя 11, 2019 8:08 pm 
Специалист
Специалист

Хлопці з Узина розповідають, що у них в межах міста живе більше десятка зайців. В міському парку, на городах, в промисловій
зоні живуть собі звірки і горя не знають. Ні мисливці, ні хімікати, ні хижаки їх не турбують, так як в угіддях. Пристосувались до
міського життя і в поля йти не хочуть.
А на відкритті пройшли більше 10 -ти км і не підняли жодного.

Профиль Отправить email  

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 11246 ]  На страницу Пред.  1 ... 739, 740, 741, 742, 743, 744, 745 ... 750  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа