Форум ОХОТА и РЫБАЛКА

Все об ОХОТЕ и РЫБАЛКЕ
Текущее время: Чт июл 30, 2026 5:58 am

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 11246 ]  На страницу Пред.  1 ... 742, 743, 744, 745, 746, 747, 748 ... 750  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Украина наш дом и нам в нём жить
СообщениеДобавлено: Чт ноя 21, 2019 11:30 am 
Старожил
Старожил

Fray писал(а):
Беня, на мой куцый взгляд, сумел переломить ситуацию в Днепре в нашу пользу .

А як Ви ставитеся до заяви Бєні щодо "бариги"?

"Ну, с основной задачей он справился - спас страну от вас. Он пришел, Крыма уже не было, Донбасс уже был захвачен де-факто. Он остановил агрессию.", - сказал Коломойский.

http://www.dsnews.ua/politics/kolomoysk ... 2019152900

Дешевий піар?? Чи журналісти знову все перекрутили?

СообщениеДобавлено: Чт ноя 21, 2019 11:38 am 
Следопыт
Следопыт

Изображения: 2
Беня очень тонкий дипломат и умеющий просчитывать все хода шахматист, он знает что, когда и где говорить. :ti_pa:
К тому же Пэтя был главой страны, а не он!
У Пэти в руках была власть и только он мог повернуть в ту или иную сторону, а не Беня.
так что ты мне хочешь доказать, не понимаю? :-):
А вот из того же интервью
Цитата:
Ближе к лету 2016 года Богдан Зеленскому предлагал баллотироваться на довыборах в Раду.
Но тот отказался и сказал, что не хочет быть одним из этого старого стада баранов

Так он окуенный клоун или чувак с мозгами?
Spirt писал(а):
SergeiG50 писал(а):
В этом году мне выплатили 3428 грн/га :sh_ok:

Так это круто!
1800 с хвостиком :ny_tik:
Альтернативы сдать кому-то другому в аренду нет.
Да и законодательство регламентирует минимальную стоимость аренды, кажись, 3,5 % от оценочной стоимости. Вот, практически, минимум и платят.

Трошки от власныка пая
Спробую написати якийсь тред про блядський ринок землі і всьо то навколо зі свого досвіду. У мене була бабця. Вона прожила тяжке життя: трудодні, голод, війна, життя без прописки і паспорта, пєрєстройка, 90-ті, пенсія як у всіх селян мінімальна. Після смерті діда довго жила сама. Про дітей завжди думала, тому померла в добре поважному віці доглянута та забезпечена. У неї був пай. Зовсім не зрозуміла мені малому гавнюку хєрня. Коли я був малий - місцевий жлоб тіпа фермер колишній голова колгоспу давав за нього мішок якоїсь член* якою кормили тварючок. Часи мінялися, він міняв корчі на прилічні машини, побудував палац, дітям купив все і собі все, а мішок з член* для тварючок змінився на мішок цукру чи муки. Це дикі місця, грошей за пай ніколи ніхто не давав. Продати вона це не могла і здати в оренду комусь іншому теж не могла. Навіть коли було дуже тяжко, і дуже потрібін гроші - хєр, на тобі мішок зерна в рік пєздуй з ним за лікарствами, а з мішковини можеш зшити шмот, то є крафт - будеш модний. Після її смерті землю треба було успадкувати. Моя мама тут, а земля в єбєнях. Все це успадкування мало коштувати приблизно 5 тис. грн. бо далеко і ше тим ніхто ніколи не займався треба було якимось місцевим жлобам за шось платити. Конєшно не знаю за скільки років мішків з всяким хрючевом це окупається. Тому багато людей просто забивають і місцеві жлоби через якісь схеми цю землю пиздят у померших старичків. Але мама розсудила так, шо це все шо бабця заробили за життя, і тому хєр ви вгадали вона таки успадкує той блядський пай. До слова місцева наволоч робить по максимуму шоб цього не ставалося. Сума понятно шо зросла. Місцевий скот наразі відбірна наволоч як землевпорядники, реєстратори, нотаріуси містячкові, голови громад і депутати, фермери і інші (це все одна велика сімя перейобана через свадьби дітей і кумівство) має конєчно бути звішена з мостів, порубана на куски і розчинена в кислоті. Але акт на землю на руках і місія виконана. Тепер кожного року мамі радісно повідомляють шо їй положено мішок цукру мішок муки і скількитось гривенів, останній раз 600 і це блядь вже видається як єбать перемога бо гривені а не корм для свині. Проти гривенів вона не заперечує, але мішки в єбєнях а вона у куєві. Коли впереше запропонували відправити новою поштою я ржав аж до спазмів. Люди добрі, це куєв, в вас вельми спецефічне уявлення про жізнь містян, де то класти, шо з ним робити, нашо стільки, то ж мішок діабету. Після купи дзвінків і пошуку знайомих які там ше залишилися, вдалося організувати на постійній основі обмін тих мішків по крос-курсу через якусь труху для годування свиней на чисто символічну суму дєнюжки. Так от, нахуя воно таке надо. Людина має право проєбати належне їй майно чи пропити. А тим білше продати. Різного роду виродки які роками фактично володіють землею і знущаються над власниками різними формами "оплати" мають стати жебраками і їм гімна на палці. Це їх доля а не доля селян єбе бют та порошенка. Бо вони рахують і розуміють шо середнє поле від 50га при ціні в 1200$ обійдеться жлобу в 60к$. А 50га це тупо ніхуя площі. Краще платити мішком тирси для свиней, зерном чи олією. Інакше Сорос блядь вкраде наш цукор олію та сілос.
(с) @BearTeddyOrange
[/quote]

Хочешь изменить мир - начни с себя.

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой

Профиль Персональный альбом  

СообщениеДобавлено: Чт ноя 21, 2019 11:46 am 
Старожил
Старожил

Fray писал(а):
так что ты мне хочешь доказать, не понимаю? :-):

Нічого не хочу довести.
Просто цікавлюся Вашою думкою.
Згодні Ви з такою оцінкою Коломоського діяльності Порошенка чи ні. :-):

СообщениеДобавлено: Чт ноя 21, 2019 11:48 am 
Специалист
Специалист

Асмунд писал(а):
Дешевий піар?? Чи журналісти знову все перекрутили?

Особисто для мене немає нічого дивного, рука руку миє. Я вже давав вище характеристику їм обом.
Завжди знав, що провернути таку аферу з Приват Банком сам Коломойський не зміг би без участі
тодішньої діючої влади і президента особисто. А Петро Олексійович гроші любить більше за все.

Профиль Отправить email  

СообщениеДобавлено: Чт ноя 21, 2019 12:14 pm 
Следопыт
Следопыт

Асмунд писал(а):
Згодні Ви з такою оцінкою Коломоського діяльності Порошенка чи ні. :-):

Выше тебе уже ответил Сергей, а за себя скажу, что в целом глупо отрицать смену того же вектора.
Я ж не упоротый ватник или вышиватник, не ставил и не ставлю себе баннерочки в поддержку зе или пэ. :-)
Но абы долго не рассказывать приведу нейтральный пример - свою пенсию.
Мне же её платят? платят! А сколько то уже не важно, да?
Дык то тебе не важно, а мне ещё как!
Поэтому мои предъявы в воровстве и обмане, торможении и скорости движения к "вектору", а не в направлении движения.

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Чт ноя 21, 2019 1:06 pm 
Следопыт
Следопыт

Fray писал(а):
Не надо мне рассказывать басни о признании чего-то, я в отличии от вас за слова отвечаю не только словами!....

:-) Кто ж тут такой пустобрех? Кто эти "вас"?!

Почитал какой-ты и аж гордость за тебя обуяла. Вот только одно не вяжется как-то. То ты правильный до ногтей на ногах
Fray писал(а):
Мне пох любой авторитет если он вор

То не очень
Fray писал(а):
Беня, …. лично мне не важно, что он там потом украл.

То ты борец-альтруист, в отличии от безликих нас
Fray писал(а):
Мне пох любой авторитет если он вор, а у вас на первом месте сделал он вам лично плохо или нет.

То не очень-то и пох. Пенсия ж твоя, а не чьято.
Цитата:
]приведу нейтральный пример - свою пенсию.
Мне же её платят? платят! А сколько то уже не важно, да?
Дык то тебе не важно, а мне ещё как!
Поэтому мои предъявы в воровстве и обмане, торможении и скорости движения к "вектору", а не в направлении движения.

Ты б определился, что ли.

Fray писал(а):
вы так собачитесь из-за говнюков и готовы съесть ближнего за фюрера.

Собачишься тут только ты.
Остальные тебе пытаются свою точку зрения изложить. Без оскорблений и прочего, в отличии от тебя.
Поймешь, хорошо. Ну а на нет... скоро сам с собой тут будешь общаться.
По крайней мере, я так точно с тобой спорить не буду.
Еще одна тема для меня табу.

Но блудные мы сыновья."
В.С. Высоцкий

Изображение

СообщениеДобавлено: Чт ноя 21, 2019 3:44 pm 
Следопыт
Следопыт

Смешались в кучу кони, люди?
Ты сам хоть понял что и как сравнил?
Цитата:
Кто ж тут такой пустобрех? Кто эти "вас"?!

Во-первых, не перекручивай слова.
Во-вторых, .... да нафига мне тратить силы?
Тыкать пальцем?
Та нафига? ты же сам всё понял.
Цитата:
Ну а на нет... скоро сам с собой тут будешь общаться.

Та не, мабуть ты сам уж как-нибудь, а с меня пожалуй хватит, мавр устал. :ti_pa:

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Чт янв 23, 2020 11:39 am 
Старожил
Старожил

Із рубрики "очєвідноє невероятноє", або "ну як же так". :ps_ih:

В Україні істотно погіршилася ситуація зі сприйняттям корупції. Про це свідчить оприлюднений у четвер, 23 січня, світовий "Індекс сприйняття корупції" за 2019 рік (Corruption Perceptions Index 2019). Дослідження опубліковано міжнародною неприбутковою антикорупційною організацією Transparency International (TI).

Упродовж 2019 року Україна опустилася на шість сходинок у світовому "Індексі сприйняття корупції", втративши два бали. Торік країна посіла 126-те місце із 180 країн.

А в памяті ще свіжі гарячі дискусії про кінець влади бариг, що тепер заживемо і молока будемо давати більше і все таке.
Про падіння промислового виробництва не пише тільки лінивий, а тепер ще й це...і далі буде. :a_g_a:

СообщениеДобавлено: Чт янв 23, 2020 3:30 pm 
Специалист
Специалист

цифры ни о чем.
что такое шесть ступенек или что такое два балла?
Если было 120-ое место, а стало 126-ое, то это аж целых 5%.
И где сравнение по этим же ступенькам по прошлой власти? Может раньше мы были на 178-м?
Скажу по своей работе - у меня вырос оборот на 30% и на столько же выросла наценка. Все потому, что "таможня не дает добро" и черновозы не едут. Компания стала больше зарабатывать, больше платить налогов, не будут никого сокращать.
Вот это для меня аргумент, а не баллы и ступеньки.
Мне одинаково что синие, что зеленые, говорю только о цифрах.

Профиль Отправить email  

СообщениеДобавлено: Чт янв 23, 2020 6:15 pm 
Старожил
Старожил

ось тут вся аналітика, якщо цікавить.

http://cpi.ti-ukraine.org/#/

Изображение

Те, що "бали і ступєнькі" для тебе не аргумент, це, звичайно, важливо.
Але крім тебе в цьому світі є ще багато людей для кого це важливо. Вітчизняні і закордонні інвестори, всяляки там МВФи і т.п.
І коли їм президент твоєї країні розповідає в Давосі про те як він любить інвесторів і як про них буде піклуватися, а в цей самий час якась СБУ (якою керує друг президента) чи Генпрокуратура (чій очільник "100% мой чєловек" за висловом президента) кошмарять, наприклад, АрселорМітал (який один інвестував в Україну за останні 10 років близько 6 млрд. дол.), то тоді й появляються такі рейтинги.
І динаміка промислового виробництва якраз і показує, що інвестор тим рейтингам вірить трохи більше ніж словам президента.
Отаке.

СообщениеДобавлено: Пт янв 24, 2020 9:53 am 
Специалист
Специалист

то есть с 14-го по 18-ый года у нас уровень коррупции снижался? )) Серьезно?
Таможня, Укроборонпром, Укрзализниця, дотации МХП, вывод денег с Привата под пристальным контролем НБУ и прочее и прочее. ?? ))
Боюсь, методика расчета или хромает или неприменима в наших условия.

Профиль Отправить email  

СообщениеДобавлено: Пт янв 24, 2020 10:30 am 
Старожил
Старожил

А ти серйозно вважаєш що за часів Януковича, коли перераховані тобою митниця, укроборонпром , залізниця возили кеш вантажівками рівень корупції був меншим ніж у 2013-2018?
Мабудь методика розрахунку не ідеальна, але покищо це краще з того, що є.
За дивнім збігом цій методиці довіряють :))

А взагалі корупція - річ відносна. :-)

У зам начальника таможни по энергетике РФ изъяли 18 тонн золота и 100 млн. долларов наличными

СообщениеДобавлено: Пт янв 24, 2020 3:55 pm 
Специалист
Специалист

Асмунд писал(а):
А взагалі корупція - річ відносна. :-)

так и я ж об этом :-):
я, как человек работающий с цифрами, могу точно сказать, что существует масса абсолютно законных способов исказить отчетность в любую сторону при необходимости.

Профиль Отправить email  

СообщениеДобавлено: Вт фев 18, 2020 4:10 pm 
Старожил
Старожил

Останнім часом в голові постійно крутиться фразочка "були часи страшніші, але не було бридкіших". І постійно переслідує відчуття ніби у щось вступив. :ze_le_ny:

"Колишній президент України Віктор Янукович в шосту річницю розстрілів на Майдані написав звернення, в якому висловив надію, що президент Володимир Зеленський зможе "об'єднати країну", і заявив про готовність допомогти йому."

"Портнов і Лукаш підготували проект закону про дегероїзацію Небесної сотні. Обидва одіозних юриста і екс-чиновника часів Януковича повідомляють, що збираються направити до Верховної Ради проект закону про позбавлення прав на амністію учасників Революції Гідності 2014 року, а також залученні всіх, в тому числі загиблих на Майдані, до кримінальної відповідальності".

... і таких "новин" через одну

СообщениеДобавлено: Ср фев 19, 2020 1:25 pm 
Следопыт
Следопыт

То, что откатились назад, и существенно, ощущается во всем. "Какая разница" ж!
Но, президент и Рада выбрана подавляющим большинством, поэтому... будет ли прозрение "шо навибирали"?
Думаю, таки да. Вот только признаться, хотя бы тихонько и только себе, в этом могут единицы.
И я таких пока не встречал. :cry_ing:

Но блудные мы сыновья."
В.С. Высоцкий

Изображение

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 11246 ]  На страницу Пред.  1 ... 742, 743, 744, 745, 746, 747, 748 ... 750  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа