Борисович писал(а):
tiger-74 писал(а):
P.S. Совковість - це не тільки колір партквитка - це ще визнання себе самими розумними у світі, несприйняття іншої думки, задоволенність владою "бо іншої нема", "хай ці крадуть, бо інші ще більш вкрадуть", скоро світле майбутньє, треба тільки заткнути невдоволених...
:
Ты так сформулировал это оприделение,шо сам под него попадаешь тютя в тютю.

Те же американци,которых устраивает власть Абамы ,тоже совки по твоему,если они задоволенни владою?
Ты опять запутался .

Проаналізуй своі пости - в кожному ти всім намагаєшься нав'язати своє бачення, а хто не згоден то....ні, він не має права на свій погляд, аййяяй - то зрадофіл, шатун і ватник
Коли я намагаюсь перевести розмову до фактів - ти знов переводиш на емоції
Бо факти - це не до тебе, факти річ уперта.
Вже не знаю який раз ти вважаєш, що я заплутався, хоча я досить чітко окреслив свої погляди - влада більше піариться ніж має суттевих досягнень, і наразі не бачу сенсу робити вигляд, що так і треба.
Але ж людина яка в дзеркалі не бачить себе - то дуже протиречіва особистість, яка втратила душевну рівновагу і боїться собі в чомусь зізнатись, хочу деякий прогрес в тебе намітився - вже нема тошнопереможних постів пономаря-п'ятигорця і К
За Обаму не сміши, він бідняк проти нашого Президента і він за два терміни свого президенства не зашварився в жодному корупційному шкандалі - а американці можуть бути невдоволенними за тіх речей, що нам не снились.
І це не стільки його заслуга, скільки демократичної системи, яка не дозволяє всій країні стати залежною від чи одного недоумка, чи від якоїсь кАаліції.
Наразі США вибрали зовсім іншу постать, так що не всі задоволені поміркованою політикою Обами.
P.S. Якщо є що сказати про оцінку економічної ситуації в рамках реалістичності прийнятого Бюджета (а з цього і почався холівар) - окрім "правильного вектора" і "слава коаліції" буде цікаво, якщо знов про те, що хтось заплутався - ставлю крапку.