Я навів цитату людини, яка досить науково вивчала явище "совок", і хочу тебе розчарувати, "совок" також має інші ознаки, не тільки режим, а ще й характеризує поведінку людей, якім зручніше мати поводиря, ніж мислити.
В цьому ти знов демонструєш "всезнайство", не вдаючись глибоко в суть.
І хоч в душі (і в своіх постах) ти сам визнаєш, що в нас ще велика частина громадян хворіє на "совок" - в гонитві за власним "я" ти наступаєш в калюжу, сам того не помічаючи.
І це, вибач, теж признак "совковості" - не визнавати іншої думки, окрім окресленної програмою партії
Чому ти вирішив що я не бачу "картину целіком"?
Тобто ти її бачиш, а іншим це складно?
Чи не час визнати, що твоі власні думки - це такі ж припущення, як і інших, а та картинка за вікном більш свівпадає якраз не твоєю версією розвитку подій?
Безумовно на жаль, але не збулось як хотілось.
Володіти реальною картиною і знати логіку розподілу фінансів - це гучні слова з порожнім сенсом.
Бюджет не враховує надходжень з тіньового сектору - бо звідти гроші наповнюють офшори, а не державу.
Логіка розподілу біліше-білого - тілько потрібно взяти і ознайомитись з затвердженим документом - які галузі скільки отримують, а скільки з кого повинні зібрати.
Не наганяй туману, це пісеньки "совка", щоб трактористи не лізли в економіку, а більш цікавились - як там в Гондурасі.
Є чіткі закони макроекономіки, якщо підвищувати податки і не стимулювати розвиток малого і середнього бізнесу, на виході отримаємо нові схеми ухилянь, нові зовнішні кредити, зріст інфляції і масові програми субсидій і проїдання.
Не хочу вже чіпляти тебе за "ти собрал поверхностные цифры и решил что можешь...", бо в цифрах ти тонеш, легше звинуватити весь державний апарат в профнездатності, що під твої теорії не гнуться
Я нічого не вирішив, а те що я можу - годує мене і мою сім'ю
За всім сміттям що ти винудив насіять, головне що я мав сказати - те що й було ...надцять постів назад:
Бюджет 2017 може бути виконаний в дохідній частині - тільки при впровадженні НБУ (саме штучному, а не ринковому!) курсу в 28-29грн/$ (замість 27,2) за рахунок чого і будуть забезпечені додаткові "доходи", замість запланованих статей надходжень.
Тобто - це не шлях Реформ і не шлях до ЕС.
Це звичайний "базарний" гешевт вінницьких екс-торгашів.
Це не #зрада і не #перемога, це моя думка... на мій скромний погляд.