Форум ОХОТА и РЫБАЛКА

Все об ОХОТЕ и РЫБАЛКЕ
Текущее время: Пн авг 17, 2026 6:54 am

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 38 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Волонтёры в зоне АТО
СообщениеДобавлено: Сб авг 30, 2014 8:57 am 
Следопыт
Следопыт

Изображения: 2
Надеюсь никто не оспорит неоценимую помощь оказываемую нашим бойцам в зоне АТО волонтёрами-добровоьцами.
Спасибо вам Люди!

.........................................................................Юрий Бирюков

.........................................................................Изображение

Лидер «Крыльев Феникса», ставший советником Порошенко, добыл для николаевских десантников БТРы из президентского полка

Лидер «Крыльев Феникса», ставший советником Порошенко, добыл для николаевских десантников БТРы из президентского полка - Copyright https://news.pnЮрий БирюковВолонтер Юрий Бирюков, недавно ставший советником Президента Украины Петра Порошенко, добыл несколько БТРов из президентского полка для николаевских десантников 79 отдельной аэромобильной бригады.
Об этом в комментарии журналистам рассказал николаевский волонтер Давид Арахамия.

По словам Арахамии, после Дня независимости Украины николаевские десантники сразу же снова отправятся в зону проведения Антитеррористической операции.

- Через две недели все поедут назад. Надеюсь, все затаренные едой, полностью с новой экипировкой.
Лидер «Крыльев Феникса», ставший советником Порошенко, добыл для николаевских десантников БТРы из президентского полка - Copyright https://news.pnДавид АрахамияСегодня четыре тепловизора нам как удалось достать, опять же контрабандным путем. Мы с Порошенко обсуждали, как это сделать неконтрабандным путем, но две недели для этого мало, - рассказал волонтер.
- Юрий Бирюков достал, «выгрыз» комплекты новой формы. Он каким-то образом, правдами-неправдами, забрал у президентского полка БТР-80, абсолютно новенькие. То ли пять, то ли шесть - все, что было, все забрал. Я думаю, это поддержит моральный дух ребят, - добавил он.
Напомним, что после своего назначения советником президента Украины Юрий Бирюков пообещал взяться за «любителей денег Минобороны».

Подробнее о ЮБ можно почитать здесь http://censor.net.ua/resonance/292111/y ... u_tushenku

Хочешь изменить мир - начни с себя.

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой

Профиль Персональный альбом  

Заголовок сообщения: Re: Волонтёры в зоне АТО
СообщениеДобавлено: Сб авг 30, 2014 9:00 am 
Следопыт
Следопыт

.........................................................................Матвей Никитин

..........................................................................................Изображение

*"Если придет повестка из военкомата, пойду на фронт, — говорит киевлянин Матвей Никитин. — А пока повестки нет, просто помогаю армии и народу"
(фото из семейного альбома)

Многодетный отец из Киева достает дефицитные спецсредства и медикаменты и, рискуя жизнью, сам доставляет их на передовую. Кроме того, смельчак успевает развозить гуманитарные грузы беженцам и жителям охваченных войной территорий
Волонтер — в переводе с латыни означает «добровольно взваливший на свои плечи тяжелую ношу». Сейчас, когда в Украине идет необъявленная война, это слово приобрело новую смысловую окраску. Волонтерской деятельностью, направленной на помощь армии и беженцам из зоны боевых действий, занимаются десятки тысяч людей. Среди них есть отдельная группа — так называемые драйверы. Это те, кто на личном транспорте привозят на передовую необходимые бойцам вещи. Или же, откровенно заигрывая со смертью, доставляют гуманитарные грузы в населенные пункты, где идут жестокие бои.
В будние дни 30-летний киевлянин Матвей Никитин трудится аналитиком в крупной международной компании и растит троих детишек. А по выходным выполняет работу «драйвера».
— Главное — любой ценой довезти груз, — говорит Матвей Никитин. — Окна в салоне завешиваю бронежилетами, а под рукой держу «коктейли Молотова». Это на случай, если террористы начнут преследовать мой автомобиль. Тогда бросаешь из окна бутылку с зажигательной смесью и получаешь шанс уйти от погони. Больше никак защититься не могу — оружия ведь нет. Но я готов к любой неожиданной ситуации. Перед тем как начать ездить в зону АТО, «драйверы» проходят подготовку по оказанию первой медицинской помощи, осваивают азы военной тактики и получают другие необходимые навыки. Например, как не впадать в ступор, когда начинается обстрел...
Подробнее здесь - http://fakty.ua/187182-volonter-matvej- ... i-molotova

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пн сен 01, 2014 10:16 pm 
Старожил
Старожил

«На Майдан 18 лютого я прийшла з фотоапаратом. А там - кровіща, страшний замєс. З одного хлопця, скривавленого, беркута берці знімають. Я думала фотографувати чи не фотографувати. Але літня жінка повернулася і сказала мені: «ты только стоишь и пялишься!!!». Вона хотіла його забрати, але їй не вдалося. І я зрозуміла, що дійсно не можна бути відстороненою. Тепер мого життя немає. Є життя країни. Вся ця ситуація змушує думати, що мене немає, я розчинилася в тому, аби хлопцям зробити краще. Я себе вважаю частиною тих, кому я допомагаю.

Я - киянка. Протягом п' яти років працювала в "Свободі». У вересні я звільнилася, тому що я зрозуміла, що я хочу бути вільною людиною, хочу мандрувати, хочу збирати фольклор. У мене постійно на це не було часу. І з вересня до революції я мандрувала, я ходила по горах, я знайомилася з бабусями, записувала їхні пісні і вчилася співати… А потім почалася революція. Стало зрозуміло, що саме тут і зараз життя відбувається. До речі, таке відчуття буває рідко. В мандрах воно є - ти тут і зараз і більше ніде бути не хочеш. Так само і під час революції. А потім якось ось так одразу почалася війна.
З грудня я почала випускати бойовий листок про революцію, спрямований на підвищення бойового духу. Я спочатку не знала куди себе приткнути. А потім левова частка моїх друзів пішла у Нацгвардію. Ми зробили список того, що вони би мали узяти з собою: форма, наколінники, бронежилет, шолом. І подумали, що усе це їм мали би видати. А виявилось, що ні. Вони провели на полігоні десь тижні два перед тим як ми почали їх якось збирати. Стало зрозуміло, що без нас нічого не буде. Потім це розрослося до допомоги взводу і згодом ми почали вже допомагати багато кому.
Ця війна багато чого змінює. І навіть ставлення до якихось елементарних речей, які раніше нервували. Тепер в радість отримати смс: «ваш абонент з' явився в мережі".
І взагалі, якщо раніше переписка в стилі « у нас все добре» нервувала, тому що вона занадто формальна, то тепер, коли ти отримуєш таку смс щодня, хочеться дякувати Богу. Богу і усім людям. Дітям, які малюють чудові малюнки, їхнім батькам, за те, що виховали їх. Дівчатам, які мотають обереги, ангеликів.
Кожного разу,коли я їду туди, я розумію, що хлопці змінюються, їх очі міняються. Попри те, що ми познайомилися з кимось місяць тому, півтора місяці тому і бачимось раз на два тижні, якщо пощастить, я вловлюю найменші зміни в їхніх обличчях. Через те, що з кожним разом, вони все більше і більше всього переживають. З'являється якийсь новий досвід. Ми останнього разу були в одному батальйоні, що раніше базувався в дуже безпечному місці. Я думала, що вони там будуть довічно і що з ними ніколи нічого не станеться, а потім прочитала, що вони там захопили ціле кубло «сєпарів» і «сєпари» понесли величезні втрати, а з нашими хлопцями все нормально. А коли я приїхала до них на базу, зустріла старшину - побачила, що у нього щось змінилося. Я спочатку подумала, що він підстригся, а потім зрозуміла, що просто в нього змінилося обличчя. В нього на очах маршрутка з біженцями, з дітьми перетворилася на фарш. Тому що замість домовленого мирного коридору для біженців «сєпари» почали стріляти і просто продірявили цю маршрутку.
Цьому старшині довелося навести авіацію на свій власний дім, тому що там з' явилися «гради», тобто ціле кубло завелось в його домі. Хтось з сусідів йому подзвонив і сказав, що щось розгортається у нього на городі. І він не довго вирішував що робити.
Я в побуті звикла так: якщо я чогось не знаю, значить, не знаю і «до побачення». А у волонтерській справі не можна користуватися такими принципами. Тобто, якщо я не знаю, де знайти шоломи, значить треба шукати. А я вже два тижні нічого такого суттєвого не нариваю. Шоломи по триста баксів - це добре, але для однієї людини, а не для групи з 11 чоловік. Тому доводиться опановувати навички якихось нишпорок- спецагентів, які можуть усе дістати з-під землі. Змінюються не тільки хлопці, ми теж змінюємось. Мені раніше здавалося, що я ніколи не хотітиму купляти приціли, але після того як загинув мій знайомий, думка змінилася. Точніше ми не були з ним так сильно знайомі, я більше знала про нього з його подвигів, про які розповідали мені мої друзі. Я звикла, що ця інформація постійно є і вона постійно оновлюється. А потім Ореста не стало. І я зрозуміла, що я хочу купляти приціли, і хочу писати на них «за Ореста».
Їжджу туди, тому що дуже важливо тримати постійний контакт, знайомитись, бачити їхні очі. Тому що по телефону - це класно, але я за ними дуже сумую. Вони настільки рідними стали для мене. Усі очі, з якими зустрічаюсь, з якими був словесний контакт, вони дуже сильно закарбовуються в пам'яті. І ти просто тримаєш їх і не відпускаєш. Просто щоб ви були живі, хлопці! Мені навіть спецназівці подарували тєльняшку минулого разу, коли ми бачились з ними. Я в ній засинаю і прокидаюся. Таким чином знаю, що я - з ними, а вони - зі мною.
Спочатку для мене це виглядало, як дитячий табір, тільки зі справжньою зброєю. Але коли заміс пішов серйозніший, ти їдеш і бачиш руйнування, сліди крові. Продірявлені маршрутки. Хлопці коли дзвонять, то дуже рідко розповідають, що спали спокійно. В основному «гради» і міномети. Вони завели собі песика. Я питаю: « а коли обстріл, ви його ховаєте?». Відповідь: «так, в першу чергу.»
Один боєць сказав якось: «є такі назви, які звучать дуже тендітно і ніжно. Якщо ти не знаєш, що таке "Васільок", "Нона", "Саушка". А коли ти попадаєш під їхній обстріл, то розумієш, що це не іграшки. І так з цією війною. Вона на відстані здається такою романтикою, героїкою. А насправді - там значно важче. Тому що, на жаль, якості командування не завжди дорівнюють вимогам війни.
Хотілося б звичайно сказати, що я знаю купу класних командирів. Але ні, я знаю купу класних солдатів. Але вони доростуть, будуть живими і стануть хорошими командирами.
Зараз зароджується ця народна армія. І усі силові органи. Ми дивимося, що «Київ-1» і «Київ 2» - це ментовські батальйони. Вони пакували цей постМайдан, вони охороняють Верховну Раду. Але насправді до них ставлення набагато краще, ніж до чоловіків в синій формі з шевронами МВС. Тому що там половина людей з Майдану. Це прості люди, які хочуть порядку в своїй країні. Так, вони не на війні зараз, але будь-якої миті можуть опинитися там.
Приємно, що схід очищується від сталінізації. Лєнінопад! А в Слов "янську Леніна не звалили. Керівництво не дозволило. Треба було не питати хлопцям у керівництва. Керівництво не дозріло. Революційна ситуація нікуди не зникла. Верхи не можуть, низи не хочуть. Источник: http://censor.net.ua/r300568

СообщениеДобавлено: Пн янв 19, 2015 11:45 pm 
Старожил
Старожил

Копына половинка о нелёгкой доле животных в зоне АТО.
Снимаю шляпу :uch_tiv:

Изображение

СообщениеДобавлено: Вт янв 20, 2015 9:53 am 
Следопыт
Следопыт

Димка говорил, что была пресс-конференция, но я не смотрел.

Ангелина откормилась и уже почти как моя алабайка. :-)

Но блудные мы сыновья."
В.С. Высоцкий

Изображение

СообщениеДобавлено: Ср фев 18, 2015 8:38 pm 
Следопыт
Следопыт

Тихий. Киянин. 73 роки.

Изображение

Ремонтує гармату "Рапіра", що була пошкоджена на передовій

Изображение

Фото Рути Пушкарчук

Спасибо тебе, старина! :uch_tiv:
Пока есть такие люди мы непобедимы!

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пн фев 23, 2015 12:21 am 
Следопыт
Следопыт

Три волонтера из Львова подорвались на фугасе на трассе Артемовск - Дебальцево.
Об этом на своей странице в Facebook сообщил журналист Николай Савельев, передает NewsOboz.org со ссылкой на «УНН».

«На трассе Артемовск — Дебальцево. В Артемовске опознаны тела трех львовских волонтеров. Родные уже в курсе. Имен не пишу», - написал он.

Царствие небесное...

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пн фев 23, 2015 8:58 am 
Старожил
Старожил

Земля им пухом.Жаль людей,но война не щадит ни малых ни великих.

Профиль Отправить email  

СообщениеДобавлено: Чт мар 12, 2015 10:35 am 
Следопыт
Следопыт

Сцуко,на фоне благородных людей развелось несметное количество лжеволонтёров.
Это на рынках, на перекрёстках и в метро ходят ряженные с коробками, тут понятно, посылайте их на юх, но когда при настоящих волонтёрах подвизаются подлецы...

Цитата:
У Києві спіймали лжеволонтера, що привласнював гроші АТО
Молодик періодично відправляв СМС–повідомлення зі словами вдячності від імені бійців на мобільні телефони своїх товаришів.
У Києві волонтер-злодій поклав до своєї кишені майже 100 тисяч гривень. Про це йдеться у повідомленні ГУМВС у Київській області.

Заради наживи лиходій вдавався до різних хитрощів, навіть інсценував свій «полон» та вимагав викуп за своє життя.

"Перша підозра щодо «нечистого на руку» колегу у волонтерів одного із благодійних форумів виникла ще влітку. Тоді збирали гроші на придбання бронежилетів та спеціальних металевих листів для захисту позицій одного із батальйонів. Придбанням та доставкою амуніції для воїнів займався нині затриманий", - йдеться у повідомленні.

"Надати фінансову звітність про проведену роботу зловмисник не поспішав. Виправдовував себе браком часу та зайнятістю. Мовляв, він протягом тижня працює на основній роботі, а кожні вихідні їздить на Схід. Доставляє харчі, одяг для бійців та місцевого населення. Однак, про всяк випадок, наступного дня перестрахувався. Волонтер виставив на сторінці в соцмережі фото, на яких нібито придбану ним партію спеціальних засобів захисту перевіряють на міцність. Вже згодом було встановлено, що ці світлини він «запозичив» в інтернеті", - йдеться у повідомленні.

Аби відвести від себе підозру, молодик періодично відправляв СМС–повідомлення зі словами вдячності від імені бійців на мобільні телефони своїх товаришів.

"Одного разу навіть «полонив» себе. Зателефонував серед ночі дівчині–волонтеру та повідомив, що його затримали на блокпості в Донецькій області. «Бранець» благав негайно перерахувати на вказану банківську картку 20 тисяч гривень. І молода жінка кинулась рятувати чуже життя. А невдовзі після цього випадку лиходій разом з сім’єю поїхав на відпочинок за кордон", - повідомляють у МВС.

"Зловмисник настільки був впевнений у своїй безкарності, що навіть не стежив за перебігом подій в зоні проведення АТО. Він в черговий раз почав активно збирати гроші для одного з батальйонів. І навіть не знав, що відбулася ротація і зазначений загін кілька днів тому повернувся до столиці. Волонтери звернулися до правоохоронців", - коментують силовики.

Слідчі дії тривали понад два місяці. За цей час правоохоронцями було проведено перевірку руху коштів на особовому рахунку підозрюваного, встановлено та допитано громадян різних регіонів, які перераховували гроші. На даний час доказова база зібрана, затриманому повідомлено про підозру за частинами 1-ю та 2-ю статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Остаточно долю затриманого визначить суд.

Як повідомлялось, у грудні у Павлограді Дніпропетровської області правоохоронці затримали чоловіка який закликав містян здавати кошти нібито на допомогу українським бійцям, однак отримані гроші витрачав в особистих цілях.

Тиждень.ua

Таких тварей надо закапывать там, на передке!

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Чт мар 12, 2015 11:19 am 
Специалист
Специалист

Провести бы санотстрелы.... :ps_ih:

Профиль Отправить email  

СообщениеДобавлено: Сб мар 14, 2015 10:49 pm 
Следопыт
Следопыт

В Сети появились фото необычного стрелкового вооружения бойцов АТО
14 марта 201521:243934

Изображение

Подборка необычного стрелкового оружия у украинской армии и добровольцев в зоне АТО.

Изображение

Большое число различных интересных образцов, включая современные снайперские комплексы.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пн мар 16, 2015 8:51 pm 
Старожил
Старожил

Я не знаю? - як назвати цього Чоловіка! Чи ВІН Волонтер? Чи "просто так" - люди про нього пишуть! :smu:sche_nie: :co_ol:

Цитата:
Stepan Ko з Максимом Цыганком
5 год. ·

Максім(Барменталь. Для декого Бармалей))))). Командир. Інтелігент від макушки до пят. Доброзичлива людина яка старається згладити кути навіть у п'ятикутника.
Максим рахунок уже 7:7))))
'Максім(Барменталь. Для декого Бармалей))))). Командир. Інтелігент від макушки до пят. Доброзичлива людина яка старається згладити кути навіть у п'ятикутника. Максим рахунок уже 7:7))))'

Прошу - хто "дружить" з файлообмінниками -вставте гонорове фото!!! НАШ Макс того вартує!

У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.

СообщениеДобавлено: Пн мар 16, 2015 9:50 pm 
Следопыт
Следопыт

Я вам говорил, что про Макса ещё напишут книгу. :mi_ga_et:

Л.Толстой

СообщениеДобавлено: Пт мар 20, 2015 5:51 pm 
Старожил
Старожил

Изображения: 1
Макса видел. жив здоров , воюет ,помогаем по тихоньку !!

СообщениеДобавлено: Сб мар 21, 2015 5:18 pm 
Старожил
Старожил

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 38 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа