Звіт за 20.08.08.
В 17:00 виїжаємо на полювання по раніше спланованому маршруті в складі 5 мисливців і 3 собак.
Приїхавши до 1 ставка,розчихляємся,розходимося,перекриваємо шляхи відступу.Запускаємо собак і ось злітає перший крижень,якого добуває щасливий мисливець,не далеко від місця падіння крижня піднімається 2 крижень,який тікає без пострілів,собака піднімає на крило лисуху,по якій я вдало промазую.Але головна несподіванка на нас налітає невеликий табунець припутнів,одного з яких я добуваю.
Збираємось біля машини вітаємо друг, друга с полем і переїжаємо на наступний ставок,який пустий.Ще один ставок також пустий.
Підїжаємо до нового ставка,стаємо на позиції,запускаємо собак,вилітає перший крижень,якого я промазує,недовга хвилина очікування і піднімається,ще один крижень,якого на підйомі збиваю.
Знахожу с собакою трофей.Переходимо на наступний ставок,на ньому собака виганяє підранка крижня,якого добуває колега.Починає сутеніти колектив вирішує закінчувати полювати і йти вечеряти.Я вирішую попробувати своє щастя й йду на вечірній льот.
Займаю позицію і потянулися хвилини очікування.Нарешті налітають на мене 2 крижні,одного з яких збиваю.Через деякий час налітає ще один добуваю,наступног крижня також добуваю.Налітає два крижня одного збиваю.Собака мені всіх крижнів приносить,полювання на сьогодні закінчене,норма виконана.Йду до колективу,приймаю привітання.Тепер можна й їхати додому.
Один з вдалих ставків:
Мої трофейні крижні:
Колективні трофеї і мій припутень: