Где нет свободы критики, там никакая похвала не может быть приятна.
Пьер-Огюстен Карон де Бомарше
Калина писал(а):
вас просто вводят в заблуждение. Вы не ответили на главный вопрос, кто будет распоряжаться территорией (где будет разрешена и проводится охота)?
Територією,яка буде в межах первинної мисливської організації, де буде проводитись полювання, розпоряджатися буде безпосередньо УТМР.
Калина писал(а):
я приезжаю к вам даже без вашего ведома (только уведомив директора ра-го УООРа) и вы даже не сможете у меня проверить документы! и я без вашего согласия "пользуюсь" вашим трудом на територии вашей первички
Є бажання - приїздіть. Яби у мене було бажання мати окрему територію і проводити полювання лише з тими кого я хочу бачити, то у такому разі намагався взяти в оренду необхідну територію і створив приватне мисливське господарство.
Метою створення первинної мисливської організації є:
а) виховання у членів Товариства почуття любові і дбайливого ставлення до природи, високої відповідальності за приналежність до Товариства, суворого дотримання Статуту Товариства;
б) проведення роз’яснювальної роботи серед членів Товариства і місцевого населення з питань охорони природи і раціонального використання мисливських і рибних ресурсів, про мету і завдання Товариства;
в) сприяння розвитку мисливського любительського спорту, стендової стрільби і любительської спортивної риболовлі;
г) організація участі членів УТМР у проведенні біотехнічних робіт в угіддях, заходів по охороні і відтворенню мисливських звірів і птахів, збагаченню їх видового складу, поповнення рибних ресурсів;
д) проведення у встановленому порядку добування дичини, любительської риболовлі, а також знищення шкідливих для мисливського господарства тварин;
є) активна участь в охороні мисливсько-рибальських угідь, сприяння боротьбі з браконьєрством та іншими порушеннями правил полювання і рибної ловлі.
Я на початку вже писав, що якщо хочеш щось змінити, починати потрібно з себе. І починати потрібно з малого...поступово змінюючи ментальність Українського мисливця.
Уявіть собі картину, де по всій країні будуть ДІЯТИ подібні первинні колективи...Сподіваюсь у майбутньому це не буде утопією.