А в мене був такий випадок:рокі 8-10 тому мені тоді ще не було 21 і я не міг отримати документи і стати законним мисливцем,от і доводилось ходити з батьковим ружжом по полях і боятись того,що мене хтось впіймає.Ходив я тоді стріляти голубів на колгосп,а зайця я полював на полі недалечко ві колгоспного зернотоку,так от побачив я на топольках біля старого курник азаячі рештки,які залишились після трапези круків.Довго тоді я не думав,а зробив так,як тоді вважав за потрібне,набив голубів ,я їх парочку підвісив на кущах,а решту поклав на сніг під тополями,далі саме цікава місце

Я не встиг відійти метрів на 200,як відразу сталася перша "покльовка",яструб напав на тушку голуба,яку я підвісив,потім прилетіло кілька круків і взялися за обід під тополями,розглядав я це десь біля години,круки налітали парами і приєднувалися до "небіжчиків".На слідуючий день я пішов подивитися чи подіяла отрута,під топольками був один напівживий і два трупа круків,пройшовшись посадкою я нарахував ще 3 мертвих крука і 1 яструба,робив я так два рази і обидва рази це діяло,а коли сніг почав танути круки не дуже хотіли їсти отрути,мабудь переключилися на сміттєзвалища,на яких сніг зійшов і було чим живитись.
Може хто з вас скаже,що чинив негуманно,але на слідуючий рік зайчика там стало більше і майже кожен вихід я ніс вухатого додому,а було мені тоді 17 років

Зараз там зробили "Відтворюючу ділянку" і скільки цьго року я туди ходив вигулювати свою собаку,а зайчика не бачив,він там є,але його дуже мало.
І по цій темі я можу сказати одне: ніодин браконьєр ніколи не буде ловити зайчиків,які розміром з рукавицю,а лис і "компанія" вибирають все.
Як тільки на цій території знов можна буде полювати я знов буду проводити такі "акції"

і хто там що про це думає мені це до ср... ,бо єгерям нашого району ми теж до того місця.