Terem писал(а):
...Удивительная все-таки наша страна...есть такие люди...нигде ведь таких нет...в Белоруссии нет, хотя там только государство появилось...
Я думаю, что с этими проведением линий, буквами "У", которых никто не знал до криллицы, и вообще, связью с великим украинским, якобы..можно легко, очень легко сдвинуть людей в период кризиса, бедности, недовольства в известное направление _ национал-социализм...первенство и величие рассы украинской, и прочее...
Ведь это уже было в истории.
.
Щановні панове.
Скільки завгодно довго можна з розумним виглядом обманювати кілька людей, чи також не довго обманювати всіх людей. Але не можна безкінечно обманювати всіх людей.
Я про те що історія України яка досталась нам у спадок настільки недолуга і зплюндрована так ще ви зі "знанням справи" стверждуєте що ми - українці - ніхто. А вона, справжня історія України, грандіозна.
Наприклад, скажить мені пане Терем, навіщо було перейменовано село Чапаївка? Чому так хотілося таким як ви зтерти пам’ять укранців про їх самобутність? Чим таким як ви мішала стара назва села Чапаївка - назва
ЖИДІВЦІ?
(мова йде про село у Погребіщанському районі Вінницької області - де бере почато славнозвісна річка
РОСЬ).
І головне - не сподівайтесь на вибори.
ЩО ТИ ЗРОБИВ ДЛЯ ДЕРЖАВИ?
Тільки щоденна тяжка праця (на цьому форумі також)...
(тяжка, тому що половина "Сумлінних" виїхало за кордон, залишивши свої проблеми на плечі таких як Ми)