vadim69 писал(а):
А много у тебя нив было? Если да,то сколько лет ты от ездил?
Було дві, одна була 87 року - від"їздив 1 рік, і моя ця що зараз - від"їздив рівно два роки!! Вложив коштів вже не памятаю скільки, але від"їздив без проблем. тепер коли почав ремонтувати гул, стук і т.д., більше не хочу!!! Я ремонтував багато совїх машин, а мав їх всього 9. Усі окрім ВАЗ 2110 були іномарками. Місяць тому продав Хюндай Елантру, щоб купити нормального внедорожника. Але на Хюндай запчасті були ідентичні Ниві

ТАК НЕ ПОВИННО БУТИ !!! ЦЕ НЕ ВКЛАДАЄТЬСЯ МЕНІ В ГОЛОВІ , я веду до того що це абсурд і такої машини не потрібно.
vadim69 писал(а):
...L200 Таких машин мало эксплуатируют на охотах,по крайней мере у нас. Поэтому ничего не могу сказать.

Я не беру автомобіль тільки для охоти . Якби потрібно було тільки для охоти - то взяв би любого жигуля, щоб на шару було легше витягнути за канат і дешево відремонтувати.
Я шукаю авто, щоб 1.
Можна було поїхати на охоту. 2. Поїздка на Карпати. 3. Поїздка на відстань більше 700 км. 4. Поїздка через день по робочих питаннях. 5. Ціна - найнижчий ризик падіння ціни при наступній продажі.
І якщо хоч один з цих пунктів не підійде - нічого купувати не буду. Я вже так за свою практику попандосів мав з автомобілями що вже краще походити пішки чим ще раз попасти.
ЗА антирекламу НИВИ не переживаю - як казали на свій товар є свій покупець, особливо той хто НИВУ шукає - вона вже в мене скоро буде як з салону

, ще трошки соток $$$ відрахую. А ціну тримаю одну з найнижчих в авторіа. Доречі сусід продає Шевроле НИВУ, в розібраному стані - не може взяти кредит щоб поставити її на "ноги" )))) Жопа...