Форум ОХОТА и РЫБАЛКА

Все об ОХОТЕ и РЫБАЛКЕ
Текущее время: Пт июл 31, 2026 11:35 pm

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 248 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Пн сен 24, 2007 9:17 pm 
Новичок
Новичок

На виходних їздили на полювання.В суботу на вечірньому льоті я добув 1 крижня,ще 1 крижня зловила живого в очереті собака друга(замітьте не підранка).
Изображение
Изображение
В неділю виїхали після обіда,полювали в таких чудових місцях.
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Пн сен 24, 2007 9:23 pm 
Новичок
Новичок

За пів дня полювання нами було піднято до 100 качок,одного з яких я збив в очереті,а собака зловила підранка і винесла ще живого.Також моя собака зловила 1 лисуху.
Мої трофеї.
Изображение[/list]

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Пн сен 24, 2007 9:31 pm 
Новичок
Новичок

Місця полювання.
Изображение
Изображение
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Сб сен 29, 2007 10:26 pm 
Новичок
Новичок

Сьогодні їздили на полювання в таке гарне місце.
Изображение
Изображение
Результат нашої невеликої компанії.
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Сб сен 29, 2007 10:28 pm 
Новичок
Новичок

Изображение
Изображение
Изображение[/list]

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Вс сен 30, 2007 10:50 pm 
Новичок
Новичок

Результати нашої невеликої компанії за сьогодні:4 крижні і 1 вяхрь(фотка нажаль недуже гарна,тому викладувати небуду).Полювали на тих самих місцях,щой в суботу.
Изображение
Изображение
Изображение

Последний раз редактировалось Cerqii Вс сен 30, 2007 10:52 pm, всего редактировалось 1 раз.

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Ср окт 03, 2007 9:20 pm 
Новичок
Новичок

Сьогодні вранці їздили на полювання в такі гарні місця.
Изображение
Изображение
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Ср окт 03, 2007 9:23 pm 
Новичок
Новичок

Наші трофеї.
Изображение
Изображение
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Пн дек 03, 2007 5:58 pm 
Новичок
Новичок

1.11.07 нас запросили на облавне полювання на кабана в ліс.
Підйом в 5:30,встали зібралися.
В 6:20 за нами заїхали.
7:00 приїхали на місце полювання,заповнення карточок,детальний інстуктаж по техніці безпеки,розрахунок на 1,2 номери.Так,як ліцензія була на кабана домовилися,лиса і зайця не стріляти.
7:40 почалась перша загонка,в якій було замічено кіз,лисів і зайців,сліди кабана були відсутні.
За першою загонкою було проведено багато загонок,в кожній з яких були кози,лиси,зайці,але головного трофея небуло.
В 14:30 вирішили взяти останню загонку,я пішов,як і попередні рази в загон.Зразу після початку загону нами був перерваний сон декількох свиней,нарешті прозвучав крик:кабан.Після цього з номерів прозвучало 2 постріла,ми ще збільшим натхненням почали гнати загонку.Після виходів на номера ми дізналися,що на крайнього номера,що стояв на фланзі вийшов підсвинок по якому було здійснено 2 постріла,але підсвинок не захтів падати і пішов дальше.Пройшлися 2 номера по його слідах ерез 200м.зявилася кров,ще через 300м.контрольним пострілом був добутий раняний підсвинок.Підсвинок(кабан) до 2 років,приблизна вага 70кг.Після детального розбору польотів зясували,що в загоні було декілька свиней один з яких вийшов і був добутий,а більш серйозний екземпляр пропустив загонщиків і вернувся назад.
Прекрасний зимній ліс:
Изображение
Изображение
Изображение
Трофей:
Изображение
Изображение
На цій акордній ноті закінчилося наше спілкування з лісом і наше вдале полювання.

Последний раз редактировалось Cerqii Ср дек 05, 2007 12:04 am, всего редактировалось 1 раз.

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Сб дек 08, 2007 9:16 pm 
Новичок
Новичок

8.12.07.
6:00-підйом,збір.
7:00-забрав 2 мисливців.
7:30-приїхали на місце полювання,планування маршрута.
7:40-вийшли в поле взяли 2 посадки-пусто.На полі далеко я бачив 2 лисів.
8:30-вирішили взяти ріллю і тут почалося саме цікаве.Я йшов на фланзі бачу 35м.від мене збоку повзе заєць, я дивлюсь на нього він повзе і дивиться на мене,нарешті він не витримує і починає бігти мій вистріл-готовий.
9:00-рілля закінчилась перейшли на траву,невстиг я пройти по траві 10м.як з підніг вилітає заєць(я аж злякався)чуть не збив мене,роблю дуплет,зайця трохи колихнуло,кричу крайньому пильнуй,вистріл готовий.
Фото на память:
Изображение
Изображение
Изображение
9:30 пройшли траву,переходимо на нову ріллю.На ріллі спереду мене піднімається лис,бах,бах-мимо.
10:00 пройшли ріллю,перейшли на траву пусто.
10:30 взяли нову ріллю,доходимо до ярка і тут я бачу,як з другої сторони ярка по ріллі тікає заєць(рілля глибока),аж перелітає через спину так чеше,посміявся трохи і пішов далі на ріллю в ній пусто.
11:00 перейшли до ферми.
Фото біля ферми:
Изображение
Изображение
Изображение
Біля ферми посередині котла від мисливця піднявся заєць і пішов боковим біля мене ми обоє зробили дуплети він трохи присів і побіг собі дальше.Ми невдоволені можливим підранком почали його шукати,але на жаль безрезультатно(нам би снігу).
Настрій трохи погіршився,вирішили перекусити.
12:30 перекусили,вирішили іти в напрямку машини.Пройшли посадку,ріллю пусто.
13:30 вирішили протрусити с собакою камиш.Я перекрив камиш,а на мене почали гнати,нарешті недалеко від мене почала гнати собака лиса з голосом і тут лисяра виганяється на мене,я нажимаю на курок,а вистріла немає(предохранітель,я вспомнив його незлим тихим словом)включив,зробив дуплет,але вже пізно момент втрачено.
14:00 перейшли на траву,невстиг я пройти по траві 200м.як з під ніг вилітає заєць,трохи відпустив вистріл готовий.Зву товарища,щоб забрав зайця.
Фото з трофеєм:
Изображение
Норма на 3 взята тепер можна й до машини.Уставші,але довольні чудово проведеним днем ми пішли до машини .
Кінець. :oops:

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Вт дек 18, 2007 10:19 pm 
Новичок
Новичок

Звіт за вихідні.
В суботу підняли більше10 зайців,добули 1.
В неділю також підняли більше 10 зайців,добули 1.
Наша природа:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Перед штурмом ріллі:
Изображение
Изображение
Наш трофей:
Изображение
Изображение
Изображение[/list]

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Пн дек 24, 2007 9:38 pm 
Новичок
Новичок

Звіт за 22.12.07.
Рано вранці зібралася компанія в складі 6 чол. і вирішили в таку чудову зимню погоду потоптати разом зайця.Маршрут обговорили напередодні і вирушили в поля.До 12 год.нами був піднятий лише 1 лис,який пішов обстріляний,але непоранений.Прийняли рішення пообідати і тільки після цього планувати подальше полювання,бо толку небуде без обіду(що в подальшому підтвердилося).Підкрепившися вирушили далі.Взяли ріллю,на ній підняли 2 зайців далеко,а в самому кінці ріллі піднімається від мене заєць:50м,я роблю позайцю дуплет,він біжить,на шляху його бігу піднімається,ще 1 заєць:70м,провожу посмішкою.Прохожу ще метрів 400,дзвінок телефона,голос с трубки:лягай на тебе пішов заєць. :D Ліг ,через пару хвилин на мене вибігає боковий заєць,відстань 40м.дуплет побіг.Йду дивлюся на слід чи непопав,нажаль попав на сліду кров.Зву до себе,ще 1 мисливця і починаємо тропити по сліду.Заєць нас завів в бережок,в якому від мене вискакує заєць(незнаю чи підранок,чи ні)вистріл готовий.
Фото с трофеєм:

Изображение
Беріг в якому лежав:
Изображение
Проходимо траву,вискакує,ще 1 косий,вистріл-мимо.
Топчем дальше,чую дуплет і бачу,як на мене несеться косий,роблю дуплет-мимо.
Ще трохи потоптали і завершуємо полювання.
Після обіда в загальному,нами було піднято більше десятка косих і лише 1 добули.
Місця полювань:

Изображение
[img]http://data2.gallery.ru/albums/gallery/0000045301-135004-5762954-m549x500.jpg[img]
[/img]http://data2.gallery.ru/albums/gallery/0000045301-135004-5762953-m549x500.jpg

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Пн янв 21, 2008 6:57 pm 
Новичок
Новичок

На виходних їздили на Житомирщину.
За день нами було піднято 3 косих,одного я промазав,а одного добув,також знайшли в петлі мертвого лиса.Загалом чудово провели день і відкрили для себе нові мальовничі місця для майбутніх полювань.
Фото с трофеєм:
Изображение
Місце де лежав майбутній трофей:
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Пн фев 04, 2008 7:25 pm 
Новичок
Новичок

2,3.02.08.сан.відстріл.
В суботу вранці зібралася наша бригада в кількості 9 чол.і 3 собак,на чолі з єгерем,з метою поганяти трохи лисичок-сестричок.В першому загоні я стояв на номері біля очерета, на мене вийшла лисичка я зробив 2 постріла,вона побігла.Я стою далі на номері лунає спочатку 1(добув лисичку),а потім ще 3 постріла(роблять підранка) і собака починає ганяти підранка,через хвилин 15 нарешті підранок виходить з очерета і сідає на лід на відстані від мене 80м.стріляю 000 готовий.Загін закінчився,я пішов оглянути місце куди побіг мій 1 лис,але на жаль без снігу нічого невидно.Збираємось підводимо підсумки(добуто 2 лиса з 3 можливих).Переходимо на сусідній очерет,вигнали 2 добули 0.Вертаємось назад до машини проходимо недалеко від місця куди побіг 1 лис,і як недивно чисто случайно натикаємося на мого готового лиса(пробіг ще після постріла 400м).Переїжаємо далі,робим загонки пусто.Наступна загонка 1 лис пішов необсріляний.Далі наступний очерет, перекриваємо,вискакує лисичка вистріл сусіднього мисливця перевертається через голову і падає,підбігає собака до лиса,він піднімається на ноги і починає тікати,лунає ще 4 постріла біжить далі,я роблю постріл готовий.Остання загонка ,уходить ще 1 лис після пострілів.
Перші 2 лиса:

Изображение

Последний раз редактировалось Cerqii Пн фев 04, 2008 7:43 pm, всего редактировалось 1 раз.

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Пн фев 04, 2008 7:37 pm 
Новичок
Новичок

Мої трофеї:
Изображение
Колективне фото:
Изображение
Результат суботи 4 лиса добули,4 пішло.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 248 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа