8.12.07.
6:00-підйом,збір.
7:00-забрав 2 мисливців.
7:30-приїхали на місце полювання,планування маршрута.
7:40-вийшли в поле взяли 2 посадки-пусто.На полі далеко я бачив 2 лисів.
8:30-вирішили взяти ріллю і тут почалося саме цікаве.Я йшов на фланзі бачу 35м.від мене збоку повзе заєць, я дивлюсь на нього він повзе і дивиться на мене,нарешті він не витримує і починає бігти мій вистріл-готовий.
9:00-рілля закінчилась перейшли на траву,невстиг я пройти по траві 10м.як з підніг вилітає заєць(я аж злякався)чуть не збив мене,роблю дуплет,зайця трохи колихнуло,кричу крайньому пильнуй,вистріл готовий.
Фото на память:
9:30 пройшли траву,переходимо на нову ріллю.На ріллі спереду мене піднімається лис,бах,бах-мимо.
10:00 пройшли ріллю,перейшли на траву пусто.
10:30 взяли нову ріллю,доходимо до ярка і тут я бачу,як з другої сторони ярка по ріллі тікає заєць(рілля глибока),аж перелітає через спину так чеше,посміявся трохи і пішов далі на ріллю в ній пусто.
11:00 перейшли до ферми.
Фото біля ферми:
Біля ферми посередині котла від мисливця піднявся заєць і пішов боковим біля мене ми обоє зробили дуплети він трохи присів і побіг собі дальше.Ми невдоволені можливим підранком почали його шукати,але на жаль безрезультатно(нам би снігу).
Настрій трохи погіршився,вирішили перекусити.
12:30 перекусили,вирішили іти в напрямку машини.Пройшли посадку,ріллю пусто.
13:30 вирішили протрусити с собакою камиш.Я перекрив камиш,а на мене почали гнати,нарешті недалеко від мене почала гнати собака лиса з голосом і тут лисяра виганяється на мене,я нажимаю на курок,а вистріла немає(предохранітель,я вспомнив його незлим тихим словом)включив,зробив дуплет,але вже пізно момент втрачено.
14:00 перейшли на траву,невстиг я пройти по траві 200м.як з під ніг вилітає заєць,трохи відпустив вистріл готовий.Зву товарища,щоб забрав зайця.
Фото з трофеєм:
Норма на 3 взята тепер можна й до машини.Уставші,але довольні чудово проведеним днем ми пішли до машини .
Кінець.