Форум ОХОТА и РЫБАЛКА

Все об ОХОТЕ и РЫБАЛКЕ
Текущее время: Вт сен 01, 2026 7:01 am

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Вс дек 21, 2008 7:00 pm 
Старожил
Старожил

Изображения: 2
Сьогодні до роботи вирішив провірити старі заячі місця, в ночі випав сніг.

Прийшовши на поле знайшов слідок і почав розплутувати. :D

Таки після 2-х часового бродіння собака підняв мені зайця... :lol:
А воно ж бо таке маленьке як Канадський кролик десь півтора кіло напевно, вскинув рушницю провів його мушкою, обігнав, але не вистрілив по йому а в сторону аби задати собаці азарту....!

Ви знаєте як приємно стримуватися від подібних пострілів, коли здобич ось вона, бери і клади до рукзака.. :)

Собака(ягд) пішов за русачком, і я чекав його десь біля 30 хвилин, гончак блін. Я вже було почав хвилюватися і залишивши рюкзака на свому сліду, пішов за собакою в пошук з голосом.... :lol:

Аж дивлюсь ледве суне мені на зустріч моє плуто, язик до землі.
Підізвав похвалив, дійшли поле і думаю треба чайку. І тільки я зняв з плеча рушницю і руюзачок, як песик із голосом по посадці помчав, я за ним бігом, він з посадки в поле і бачу а він до нори і понорився....!

Я до нори чую що там 2 лиса точно, хоркають огризаються. Працював він напевно з 15 хвилин, виліз, дихнув і знов понорився, знову я в очікуванні.

Сидів я від нори метрів 20, вітер від нори до мене. Собака виліз вже не задом як першого разу, а мордою в перед. Думаю був розмін у норі.? Третій захід в нору був результативним. :lol: :lol:

Виліз з повним ротом лисячого хутра.

Я його одразу на поводочок, і чакав ще пів години, але лисиці так і не вийшли...

Думаю причина в тому що я підшумів рижих коли почав підбодрювати ягда....

Вибачайте що фото не має фотік здох, а телефон з камерою на полювання не беру. Рятує старий добрий Сіменс А 57.... :lol:

Наступного разу обовязково будуть фото.... :)

Профиль Отправить email  

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: Вт дек 23, 2008 5:44 pm 
Новичок
Новичок

Второе воскресенье идё дождь,собираемся на зайчика.
8-00 туман видемость метров 100 растянулись подковой и вперёд.
после первого часа промокли основательно но не теряем надежды. И вот долгожданный выстрел и есть первый русак.Наченаем обсуждать,лежит очень плотно,растояние между охотниками сокращяем до 30 метров.И вот она фортуна второй,через минут 40 третий.Первый раз взял собаку на охоту думаю пусть погуляет,первого подранка душил как настоящий охотничий у самого аж дух захватило.С голосом конечно он не ходит но на выстрел идёт ,уже хорошо.Говорят овчярки умные быстро учатся.Под конец дня туман сел,а у нас на счету четвёртый русак,давно провда так не везло.Обычно один два.С уважением Серёга!

Последний раз редактировалось серёга 73 Пт дек 26, 2008 6:38 pm, всего редактировалось 1 раз.

Часовой пояс: UTC + 2 часа