Перед тим , як викласти фото ЗАЯВЛЯЮ , ЩО ПО ДАНИХ МОЇХ СТРІЛЬБ НАСМІХАТИСЬ НАДО МНОЙ І МОЄЙ ЗБРОЄЮ НЕПОТРІБНО. До цього стріляв декілька раз з автомата 12 років назад.
З допомогою одного мисливця починаєм пристрилювати зі 100 м.
Майже всі пулі лягли в круг діаметром 12,5 см. Але це сміх та й годі. Сьогодні хоть і іде сніг , вирішив спробувати сам. Відстань 100 м. Перший постріл више і вправо. Попровляю поправкою по вертикалі, другий постріл- трішке нижче лягла. поправляю знову - третя знову нижче лягла. Поправляю по горизонталі вліво і роблю 3 постріли. Як бачите 2 кулі одна біля одної, третя нижче на відстані 5 см.Але нема попадання в центр.Стріляв лежа.
Вирішую перейти на 50 м., щоб добитись спочатку попадання в центр. 1 постріл нижче і лівіше поправляю ввєрх і трішки вправо- стріляю. Можливо рука дрогнула -занадто вверх.По вертикалі повертаю назад ,а по горизонталі ще трішки вправо.2 постріли -кулі одна біля одної ,але нижче точки прицілювання. поправляю по вертикалі уверх. 2 постріли.Кулі одна біля одної але правіш від центра.
Поправляю лівіше. 3 постріли. 2 лягли майже одна в одну ,третя на 1 см нижче, але всі лівіше і трішки вище. вертикаль трішки нижче, горизонталь не трогаю. 1 постріл лягла ще нижче. Вертикаль беру више горизонталь правіше. 3 залп-2 кулі одна біля одноїї але занадто вгору.Знову поправка на низ.4 залп -2 кулі лягли нижче на відстані 1,5 см одна від одної,але всеж таки вище від точки прицілювання. Такі попадання думаю і ще тому ,що вже темніло і попадання в опт.приціл вже не було видно і тому за каждим залпом бігав до мішеней.
доки ще хоть трохи видно ціпляю останню мішень .2 постріли біжу. до мішені.

На ісходну.заспокоююсь. Поправок не чіпаю.2 залп. 2постріли-нарешті в центрі. Відстань між кулями 1,3 см.
Останні 4 мішенні стріляні з 50 м. сидя з упору.Патрони wolf-пуля 9,7г.fmj
Ось такий це мало вигляд ще завидно.
Oсобистий висновок:кращі патрони та практіка,практіка, в стрільбі.
А тепер попрошу спеціалістів прооналізувати мою доповідь і вказати мені на мої помилки, а також дати первичний висновок щодо зброї.
ЯНЕ ПРОФІ. Я ЩЕ ТІЛЬКИ УЧУСЬ І ЦЕ МОЇ ПЕРШІ КРОКИ.
P.S. Із Російських та Білоруських сайтів щодо даного карабіна -профі зі 100 м. вкладають кулі в 2,5-3 см.,що приблізно дорівнює 1 угловій минуті.