Masik ! Вітаю з чудовим вибором !!! Stoeger 2000 це хороший бюджетний п/а.Свій Stoeger 2000 De Luxe
(76 см ) купив у Львові в магазині (під замовлення) за 5400грн.В іншому магазині Stoeger 2000 Camo можна було купити за 6200 грн

Вирішив замовити додатковий ствол ( 66 см ) так мені за додатковий ствол
( 71 см ) "залупили"- 2500 грн.Терміново через знайомого провів моніторинг цін на додатковий ствол (66см)
в Стамбулі(Туреччина) де знаходиться завод--там ціна на додатковий ствол в перерахунку на гривню
становить біля 1000 грн.Проблем вивезти його через аеропорт з Туреччини немає--випустять якщо є рахунок з магазину.Єдина проблема--це наша митниця.Я думаю якщо цей ствол здати в багаж разом з прив"язаною до нього парасолею, то проблем не повинно бути

.Наступного тижня буду в Польщі і якщо
в магазині знайду ствол, то обов"язково куплю(в поїздах немає "телевізорів"

).Ви мабуть помилились коли писали за додатковий ствол довжиною 60см-турки випускають ці п/а із стволами 55,66,71 та 76 см[
Тепер ділюся маленьким досвідом стрільби кулею:Стріляв кулею Полева на 45-50м 5 разів -результат:1 куля-
15см нижче центру на 20 год;2 куля -10см нижче на 20.30;3 куля -10см вліво на 21 год;4 куля -5см вліво на 21 год;5 куля вліво на 3-5см від центру.Іншими кулями не стріляю, бо звик до кулі Полева.
Першим полюванням по перу цілком задоволений.На відкритті стріляв з циліндра , а тепер коли качка "лякана" і літає майже в стратосфері-- вкрутив слабий чок (0,25 мм) і стріляю шротом №7 та №6.
Єдине до чого ще не можу звикнути так це дуже велика мушка.
Нехай Ваша рушниця служить Вам довго і надійно і приносить задоволення та багато трофеїв.