Fray писал(а):
Георгиевич, я вам замечу что на сайте есть и пневмонутые и страйкболисты.

Иван Петрович, мне кажется будет справедливым, если наши форумчане, которые увлекаются ещё и пневматикой, или страйкблом, а может кто и литерболом,- путь и продают соответствующий этим увлечениям инвентарь на пневманутых, страйкбонутых или иных сайтах по своим дополнительным интересам.
Naz писал(а):
Попрошу не ображати......
Купляв фонарік кріплення дали в подарок, тепер лежить без потреби рішив продати
Шановный пане Naz. Якось у дитинстві я захопився боксом. В школі бокса з нами тренувався хлопчак, такий товстенький. У спарінгах за своєї вохлакуватості йому частенько перепадало від інших. Одного разу тренер поставив його з сильним бійцем та наказав вохлакові атакувати обома руками, а іншому тіки захищатися лівою ( ну щоб зрівняти їх сили) Та раптом вохлак зробив такий удар, что хлопчина, як зараз памьятаю його ім'я Віталік, впав в нокдаун і в нього потекла юшка з носа. Але ж в той же самій час коли був нанесен удар з рукавички вохлака вилетів металевій циліндр. Ми хотіли тут же помститися вохлакові за ганебну поведінку, але нас зупинив тренер. Він запитав вохлака, навіщо він таке зробив. І знаєте що він відповів. Що попередній боксер, який передавав йому рукавички на додаток до них надав і цей циліндр, а так він ні в чьому не винен. Вот така була історія. Тай ніхто Вас не ображав, якщо Ви образилися на мене, або Каток,- облиште то тільки жарти, хоча і кусливі. А як Ви хотіли.