Форум ОХОТА и РЫБАЛКА

Все об ОХОТЕ и РЫБАЛКЕ
Текущее время: Пн авг 24, 2026 4:06 pm

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 98 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Браконьерский Сквирский УООР
СообщениеДобавлено: Пн янв 28, 2013 12:49 pm 
Специалист
Специалист

POBRATUM писал(а):
Спасибо друг, ещё для полноты картины надо посты Lelik_pol про облавную охоту в Сквире и там где он сознается, что лицензия не заполнялась, это помоему в теме обсуждениях.

Тут обсуждаеться определенного рода тема/проблема или собирается компромат и собираются показания? Вопрос что/кто/где ляпнул в той теме был закрыт. Зачем такое делать? Что бы человек подумал о том что бы аккаунт удалить?

СообщениеДобавлено: Пн янв 28, 2013 1:07 pm 
Следопыт
Следопыт

Изображения: 2
Та то Виталику делать нефиг! :men:

Хочешь изменить мир - начни с себя.

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой

Профиль Персональный альбом  

СообщениеДобавлено: Пн янв 28, 2013 1:58 pm 
Старожил
Старожил

Правда эта тяжелае вещь не многим по плечу. Вы хотите в европейское сообщество?

СообщениеДобавлено: Пн янв 28, 2013 6:25 pm 
Специалист
Специалист

Нет. Я лучше в Казахстан, к Aly.

СообщениеДобавлено: Вт янв 29, 2013 7:24 pm 
Старожил
Старожил

То же выход, завез бумаги в прокуратуру приятно смотреть на счастливые лица.

СообщениеДобавлено: Вт янв 29, 2013 9:05 pm 
Старожил
Старожил

Виталий, а почему ты, как член рады Сквирского УООР, ничего не делаешь с тотальным браконьерством в районе.
Предлагаю помощь. Я, как член Киевского облсовета УООР, могу внести на рассмотрение твою заяву, подтвержденную фактажом. И если Ким Васильевич такой уж отец браконьерской мафии, то у тебя будет возможность свергнуть его и навести порядок в районе.

Так что, слабо или нет?

Профиль Отправить email  

СообщениеДобавлено: Вт янв 29, 2013 9:36 pm 
Следопыт
Следопыт

Изображения: 2
Типа возглавить, развалить и создать на его базе первичку? :-):

Хочешь изменить мир - начни с себя.

"Если вдруг вы стали для кого-то плохим, значит много хорошего было сделано для этого человека"
Л.Толстой

Профиль Персональный альбом  

СообщениеДобавлено: Ср янв 30, 2013 9:26 am 
Старожил
Старожил

korifey писал(а):
Виталий, а почему ты, как член рады Сквирского УООР, ничего не делаешь с тотальным браконьерством в районе.
Предлагаю помощь. Я, как член Киевского облсовета УООР, могу внести на рассмотрение твою заяву, подтвержденную фактажом. И если Ким Васильевич такой уж отец браконьерской мафии, то у тебя будет возможность свергнуть его и навести порядок в районе.

Так что, слабо или нет?
Киму Васильевичу вчера завез копию письма в прокуратуру он думает. Мне нет смысла его свергать, а порядок мы и так наведем, заставим выполнять ваши законы или поможем лишиться угодий . Могу выложить письмо если тебе интересно, я тебе уже давно предлагал приехать и посмотреть на ситуацию, с 20 кабанов,3 мы завели обратно,2 бегают и 15 уничтожено. Покажу 5 мест где стеляли кабанов это тольте которые я знаю. Когда ты зайдешь в лес от перерытого кабанами места нет ты удивишься сколько их было, а сейчас ты увидешь 2 следа.

Последний раз редактировалось POBRATUM Ср янв 30, 2013 10:02 am, всего редактировалось 3 раз(а).

СообщениеДобавлено: Ср янв 30, 2013 9:30 am 
Старожил
Старожил

Fray писал(а):
Ваня зачем создавать , я всегда говорил устав УООР нормальный только надо его выполнять и не множечко переделать под первички.

СообщениеДобавлено: Ср янв 30, 2013 7:24 pm 
Старожил
Старожил

Сведенья о егерьском браконьерском подранке передал в лесгосп, ходит около отделения Руда уже тянет ногу. Обещал позвонить Киму и принять меры сам ещё хворает.

СообщениеДобавлено: Ср янв 30, 2013 11:26 pm 
Новичок
Новичок

Нерозумію про шо ви говорите, у нас всі сомо більші,!!!!!! полюють круглий рік, чи йдеться мова про зєльонку? і ви хочете їх наказати, тоді флаг вам у руки.

СообщениеДобавлено: Чт янв 31, 2013 9:49 am 
Старожил
Старожил

:-) сразу видно шо вы член УООРа.

СообщениеДобавлено: Пт мар 22, 2013 12:23 am 
Старожил
Старожил

POBRATUM писал(а):
Fray писал(а):
Ваня зачем создавать , я всегда говорил устав УООР нормальный только надо его выполнять и не множечко переделать под первички.

Какие у Вас конкретные предложения? Что именно нужно переделать в уставе УООР под первички? Изложите пожалуйста по пунктам. Пункт 1....... Пункт 2....... и тд.,и тп.

СообщениеДобавлено: Пт мар 22, 2013 8:17 am 
Старожил
Старожил

Все есть в положении про первичку очень хорошое еще советское его надо только выполнять.Дружище если тебе не тяжело помоги выложи на уооровском сайте в теме Наши уооровские браконьеры http://www.uoor.com.ua/forum/messages.php?theme=13516 а то я там забанен за фразу если УООР не бореться с браконьерством то надо создавать свои угодья.

Київське обласне управління
лісового та мисливського та
господарства
Начальнику управліня
Цибулько В.А.

Блінова Віталія Вікторовича
Київська область, м.Біла Церква,
вул.Нестерова, буд. 63
тел. 067-771-74-72

З А Я В А

З 2011 року по даний час в лісовому урочищі «Щасливка», що розташоване між селами М.Михайловка та Владіславка Сквирського району, неодноразово проводилось незаконне полювання на що егерська служба Сквирського УТМР не вживала ніяких заходів для фіксування виявлених фактів браконьєрства, чим надала можливісь винним особами уникнути законної відповідальності.
Так, в грудні 2011 року, мною разом з іншими мисливцями, зафіксовано факт проведення незаконного полюваня у вказаному лісовому урочищі співробітниками Білоцерківського МРВ СБУ Ліфанчуком С.О. та Селезьким І.В. з коллеткивом 8 осіб (фото №1). Про дане браконьєрство мною по телефону повідомлено голову Сквирського УТМР Титаренка К.В. Однак, ні Титаренко К. В., ні егерьска служба районного товариства мисливців та рибалок на це не відрегувала мотивуючи проведенням в цей час обслуговування ліцензійного полювання.

ИзображениеИзображение

Браконьеры

З початком мисливського сезону в 2012 році все це знову повторюється.
Зокрема, 19 листопада 2012 року мисливці Сухина М.Ф. ( з грудня 2012 року егерь Сквирського УТМР) та працівник екологічної служби Рибитва О.В. за посадою який зобов”язаний виявляти факти порушень правил полювання, з коллективом 10 осіб, в лісовому урочищі ’’Щасливка‘’, незаконно проводили загонне полювання. Побачивши мене вказані особи стали втікати. Нами було проведено фотографування та відеозйомка цеї події е свідки. Зафіксовано три автомобіля, в т.ч. службовий автомобіль марки ВАЗ-2107 держномер 2388 Ч1, що належить пожежній частині Сквирського району в якій працюе брат єколога Рибитви О.В. Рибитва В.В.. Фотографії за № 2,3,4 цих автомобілів до заяви додаю.
Відео на ютубе http://www.youtube. com/watch?v= Dp_TzxxTzKU.
2 грудня Сквирським УТМР проводилось облавне полювання без заповневання ліцензії опис полювання додаеться на 4 сторінках знайдено на форумі в інтернеті.
9 грудня 2012 року, в 14-00 годин, в лісовому урочищі «Щасливка», мною, знову почуто постріли з гладкодульної зброї. Про даний випадок я повідомив Сквирський райвідділ міліції працівники якого оперативно затримали осіб, що проводили незаконне полювання. Працівники міліції бачили двох забитих диких кабанів та кровяні сліди волочіння на снігу, однак протокол огляду місця події не склали, не зафіксували технічними засобами обєкту злочину, на місці затриманих осіб не опитали, не вилучили забитих диких кабанів. Забиті дикі звірі зі згоди міліціянтів були погружені у автомобілі затриманих. Через 10 днів мені стало відомо, що працівники міліції приховали виявлений факт незаконно полювання, видали винним особам зброю, добутих кабанів та наклали адміністратвний штраф за знаходження в лісі з зібраною зброею. Також до заяви додаю фотографії № 5,6 з місця пригоди.
Відео на ютубе

Далі, браконьєріи поміняли тактику та почали проводити незаконне полювання о 15-00 годині здійснюючи один облавний загін. 29 грудня 2012 року в 16-00 годин у лісовому урочищі «Шасливка» пролунало 10 пострілів з гладкодульної зброї під час проведення незаконного полювання. Серед присутніх під час облавного полювання був і егерь Сухина М.Ф., який безпосередньо проводив ці заходи. Про це мені стало відомо від людей.
Так як був пізній час, ми вирішили оглянути місцевість вранці наступного дня. Наступного дня, о 8-00 годині ранку, в зазначеному урочищі, єколог Рибитва О.В. разом з колективом із семи осіб почали розставлятись на номера. В цей же час, Рибитва О.В. пішов з собакою лайкою по сліду підранка кабана. Прибувші на моє повідомлення працівники міліції Сквирського РВВС , побачивши очевидний кровавий слід раненого кабана не пройшли по ньому, а тільки його зафотографували, найдену мною гильзу патрона 12 калібру вилучати відмовились мотивуючи тим, що належить вилучати зброю і проводити відповідну експертизу. В своїх свідченнях наданих дільничому інспектору міліції я вказав конкретних осіб, що здіснювали браконьєрство, але останній в моєму пояснені не відобразив названий осіб записавши, що це невідомі особи, заяву - повідомлення про злочин отримувати від мене відмовився.
Я, разом із своїм сином та друзями пішли по кровяним слідам на пошук двух підранків диких кабанів. Знайшли ми одного вбитого дикого кабана в 15-00 цього дня, а другого підраненого дикого кабана бачили ще 2 дні.
Повідомивши по телефону дільничого інспектора міліції про знайденого вбитого дикого кабана. Працівники міліції направили на його огляд та вилучення егеря Сухину М.Ф., який будучи необізнаним в складанні документів з цих питань, склав так званий акт про забиття дикого звіра.Яка доля вилученого дикого кабана мені не відома. Фотографії №7,8,9,10,11,12,13 огляду місцевості, осіб , що проводили облавне незаконне полювання, кровяних слідів на снігу, забитого дикого кабана до заяви додаються.
Відео на ютубі.

Изображение

Изображение

След подранка сделаный 29 декабря попадание в пасть кровь смешивается со слюной .

Изображение

Изображение

След второго подранка.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Егерь браконьер Сухина М.Ф.

ИзображениеИзображение

Егерь браконьер общественик Удот.

ИзображениеИзображение

Браконьер

13 січня 2013 року егерь Сухина М.Ф. з трьома особами озброєними гладкодульною зброєю знову перебували в лісовому урочищі «Щасливка». На мое питання “Що ви тут робите? ” Сухина М.Ф. відповів ‘’Почув у лісі постріли та приїхав подивитсь, хто є’’. Поскільки я не чув пострілів вирішив піти по їх сліду та виявив факт однієї загонки.
26 січня 2013 року, в 10-00 годин, в лісовому урочищі «Щасливка», я побачив егерей Сухину М.Ф., Удота та з ними 8 осіб, які розташувались на номера и проводили облавне полювання на кабана. Вони здійсними три загонки и проводили постріли по кабанам . Про даний випадок я повідомив Сквирський райвідділ міліції працівники якого оперативно прибули на місце полювання. Працівники міліції в цей день осляд місця полювання не проводили у звязку з відсутністю слідів, що вказували на поранення дикого звіра. Прийнявши від мене заяву про вчинений злочин та опитавши по суті проведення незаконного полювання оперативна група міліцціії покинула лісове урочище «Щасливка». Далі, я сам оглянув місця проведення незаконного полювання та знайшов кровяні сліди на снігу від пораненного дикого кабана про що повідомив інспектора міліції по тел. 098-527-25-77 та представника Сквирського держлісгоспу Ксеніча О.М. та тел.099-304-79-84. Наступного дня прибули працівники міліції, яких я провів до кровяних слідів кабана і передав чотири фотографії на яких були зафіксовані ці сліди та вищевказані егеря Сквирського УТМР. До заяви додаю пять фотографій № 14, 15, 16, 17, 18.
Добір підранка так і не був проведений хотя 31 січня я повідомили Ксенича О.М. що підранка бачили рибалки біля віділення Руда
У мене е відеозйомка на якій егеря Сухина, Удод та інші.

ИзображениеИзображение

След подранка сделаного 26 января 2013 года.

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
http://www.youtube.com/watch?v=F4lBlrc54Lo
2.02 .2013 егерь Удот та з ними 8 осіб знову проводив полюваня в лісі на мое проханя показати докумети мисливці відмовились я почав знімати іх на камеру. Камера у мене була відібрана я попередив іх про кримінальну відповидальність . Винявши телефон я продовжив фіксацию порушень правил полювання потім попередив голову УТМР Титаренко К. В. по телефону. 4 фотографії додаются.

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

2 березня 2013 в лісі біля Великополовецького полігону бум вбит кабан про це мені повідомили військовослужбовці які чергують на КП. Він бачив як кабана грузили в авто біля вьізду на полігон. Про цей випадок мені стало відомо церез неділю поскілки війскові не придали цьому значення
17 березня 2013 чергове незаконе полювання в лісовому урочище «Щасливка» 4 особи мисливців села Красноліси с собаками лайкой та дратхаром, про яке я повідомив 10-44 голову УТМР Титаренко К. В. який обіцяв викликати міліцию, вона була повина перекрити виізд біля с. Краноліси , але с невідомих мені причин це не зробив. В 11- 34 прибув егерь Сухина М.Ф. на місці де стояла машина був знайден поводок для собаки його оставили для повернення собаки та дві гільзи 12 калібру . Лайку я зміг с фотогравувати коли вона облаювала нашіх кабанчиків за огорожою. 3 фотографії додаю

ИзображениеИзображение

Лайка находиться за огрожей на проти поросят.

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Прошу вас вплинути на браконьерство Сквирьского УТМР

18.03.2013р Блінов В.В.

Последний раз редактировалось POBRATUM Пт мар 22, 2013 1:45 pm, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: Пт мар 22, 2013 9:29 am 
Специалист
Специалист

написано все хорошо и красиво. Но юридически фиг что поможет. Те, кто призван контролировать и оберегать, сами же и есть бракошами. Менты ничего не сделали, а если сделали, то для показухи без серьезных протоколов и прочего. Либо получают на карман снизу, либо по шапке сверху. Егеря клепают липовые акты, которые потом, по чистой случайности, теряются или скажут, что вообще не было такого акта. Жаловаться некому! Прокуроры, менты, экологи и прочие мудни пользуются их услугами либо повязаны родством, соседством и прочим.

Профиль Отправить email  

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 98 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа