реалист писал(а):
Толя!
Відповідаю на твої питання. По-перше цю статтю я не читав, вона написана членом ради УТМР, не ясно в якій газеті і коли, це просто стаття, по словах Валери, вона ж не читаєма, яка компроментує нашу організацію, Валера взявся знову за своє, хай йому допомагає бог. Я ж писав, мене ні він ні його дії не інтересують, це всього постріл в небо!!!
На всі наші потрачені гроші є чіткі бухгалтерські документи, їх провіряють члени ревізійної комісії і все доповідається на раді. В нас в штаті є бухгалтер, якого в районних УТМР ніколи не було. Якщо хто захоче провірити, будь ласка з головою ревізійної комісії приходьте і провіряйте, у нас це нікому не заборонено!!!
Тепер за проект Харківського інституту, на скільки я знаю, він в Україні один займається мисливським упорядкуванням. А цей проект мисливського упорядкування обов'язково повинен бути в кожній мисливській організації, без цього проекту не видаються ліцензіїі, він визначає мисливську спроможність тієї, чи іншої території і, взагалі, організація не має права займатися мисливським господарством без цього документа, це один із самих особливих документів організації і тому він так багато коштує. Для його виготовлення обов'язково складається договір, в якому прописуються всі взаємовідносини сторін. Я дивуюся, Толя, що ти цього не знав.
Тепер по Розумнюку. Так, ми дійсно тоді його відсторонили з посади керівника і він рік працював , так як і всі члени нашої команди, без оплати. А коли нам надали в користування угіддя, ми зразу набрали штат і пока всї штатні працівники, включаючи керівника, отримують одинакову зарплату по 1500 грн. Це тимчасово, до закінчення скрутного періоду, а потім за рішенням ради буде розглянуто питання розширення штату і заробітної плати працівникам. А то, що Розумнюк є членом ради, нічого протизаконного не має, його вибрали мисливці, він не займає керівної посади, зато досконально знає, яку треба мати документацію, як її розробити згідно з "Законом про мисливське господарство і полювання" і як її вести, на противагу сучасним керівникам самозваної (без угідь) Білоцерківської райради УТМР.
Подякував!!!Як звычайный мыслывец бажаю вступыты до вашойи организации,що потрибно для кияныныа?