Тому що не треба самодіяльності, там все організовано, ідєйниє окремо, свої окремо, хоча й тих намагаються поімєть.
Нещодавно бачив запис як одна обурювалась, що їй не заплатили, вигнали з черги, втім як і тим хто пішов раніше.
Андрію, то назви мою дружину балаболкою, Сергійову, що викликала поліцію коли побачила розрахунок, ризикнеш?
А ти знаєш скільки я таких "мітингів" пережив поки був відповідальним?
І завжди мене цікавив саме народ.
Взяти хоча б той, що я описував за пам'ятник Шевченкові, що Гройсман зніс у Вінниці.
запитав не одного і не одну про мету, причину і ніхто не зміг відповісти на прості конкретні запитання, НІХТО!
Атошнік навіть не зміг сказати куди й чого воно прийшли, ніс якусь херню, а коли я поправив, що тут такого нема й не було то одразу аргумент - "ти воював?"
У баби яка прийшла до Інтеру, чи АйСіТіВі?

одразу став сепаром і провокатором.
Ні, я не кажу, що нема обурених політикою громадян із своєю позицією, звичайно є і багато, але ж вибачте мені, вони йдуть туди де кимось все організовано заздалегідь.
Ще раз нагадаю, що на мій погляд Харків місто з більш проросійськи налаштованим населенням та керівництвом, що взаємопов'язане,
там ніколи не було масових заходів за Україну, а тут на тобі, антиросійський мітинг?
Вас не дивує? Мене абсолютно, занадто вже видно шоколадні вуха.
Ви навіть не помічаєте, що чим більше спливає оборудок та схем від колишнього гаранта тим більше градус "народного возмущєнія"!
5 апреля в Полтаве Нацкорпус покалечили когда он прорывался сказать президенту Порошенко правду, возмущались, а 3 октября уже в поддержку?
https://m.facebook.com/nd.poltava/posts ... 339629182/Это ж надо так уметь задурить народу голову!!!
Лично я скорее за то, чтобы забыть про Донбасс как про страшный сон и в первую очередь из-за враждебно настроенного населения,
это будет гангрена конечности на теле Украины, бездонная яма высасывающая из нас соки, но!
Это я могу так думать, а президент не может разбрасываться территорией.
Только как ему быть в ситуации когда заканчивается срок действия санкций против России? А их готовы снять именно из-за бездействия и коррупции у нас.
Все мы на кухне великие умники, а в деле когда надо принимать ответственное решение предпочитаем съехать.
Поднимите выступления Пэти за минские, за формулу и будете немножко удивлены, но вам же лень читать, вникать в непонятные тексты
и все мы повторяем то, что нам любезно подсовывают различные пономари, сми, говорящие головы и надписи на баннерах.
Саня!
Katok писал(а):
вот тут ты наступил на грабли
...
При этом мы пока что отказались от кредитов МВФ, которые нам давали под 3% годовых...
А ты уверен в том, что говоришь?
Когда и кому мвф давало кредит без целого списка условий на получение?
Вот условия на получение предыдущего предыдущим:
Цитата:
Що доведеться виконати для отримання наступного траншу:
підвищення тарифу на газ (орієнтовно на 11%): травень 2019-го
запуск Вищого антикорупційного суду: квітень 2019-го
закриття банків, які порушили нормативи: червень 2019-го
збереження плаваючого курсу гривні;
приватизація державної власності;
просування в земельній реформі;
відмова від запуску накопичувальних пенсій;
скорочення газових нормативів: мая 2019-го
зняття обмежень на максимальний розмір ЄСВ;
поділ активів групи "Нафтогаз"
Загальна сума у майже $ 4 млрд надходитиме порціями.
Кожні півроку кредитор перевірятиме, чи виконує Україна взяті на себе зобов'язання, і за результатами цієї перевірки прийматиме рішення, давати гроші чи ні.
Як відомо, для першого траншу (він надійде в найближчі дні) уряду довелося на 23,5% підвищити вартість газу, вчасно ухвалити бюджет,
а Раді — підтримати створення Антикорупційного суду.
ты же мудр не по годам, а так запросто повторяешь чужие слова.