Перечитав тему, тому що дуже цікавить такий автомобіль! І хочу розповісти випадок минулого тижня з цим агрегатом.
В "темі продаж", я продаю свою НИВУ, хочу саме L-200. Минулого тижня (завдяки добрим друзякам) я знайшов Міцубісі яку можна було би купити. Оглянули, і вирішили прокататися, поскільки автомобіль стояв на зберіганні в знайомих (власник виїхав в Польшу) тому й авто продається. Виїхали в поле, там все було передбачувано. Потім виїхали на трасу, при розгоні 105 км/час переїжали перехрестя (ми були на головні тому не зупинялися) на перехресті була вибоїна в дорозі, і тут за одну секунду ми пережили те що буває коли адреналін виходить з під "заду", заднє ліве колесо попало в цю вибоїну (я б не сказав що це навіть на яму схоже..) і за секунду нас так крутануло на ЧИСТІЙ дорозі

я до цього часу не розумію чи нас по кругу кинуло чи просто боком вивернуло, але зупинилися ми на обочині (двома правими колесами вперлися в польові мурашники).
Вже пройшло трошки часу, але після того чомусь на НИВІ став їздити не більше 70 км ))) Чомусь мою НИВУ ніколи так не кидало навіть на леді

. Що сталося тоді не розумію, хотів універсального автомобіля, але думаю що на Л-200 буде важко поїхати з Хмельницька на Буковель... Мабуть це авто не для траси абсолютно... А так подобалося... блін....
На другій сторінці цієї теми один з форумчан доказував що це авто може мати проблеми на трасі, тому просто хочу в доказ навести свій приклад! Дякую.