Скоро вже буде майже фінал.... Місяць махаюся біля того корча, якби знав що такий геморой..блін би не починав
Такі дурні проблеми що не розумію як вони взагалі беруться. Всі пластмаси чіпаю нові, але оказується все має свої нюанси, те підрізати те вкоротити, те підняти а те опустити, така хринь може бути тільки в жигулях!!! Біля однієї детальки можна програтися до ночі. Стандарту не має. Я в шоці, невже це тільки в мене

.
Але дві проблеми це мене взагалі вивели з себе, думав що продам нивку без дозборки, більше не міг з нею гратися, але трошки пива відтягує нервові зриви
Перша невирішена проблема - це не можу постелити коврилін (заводський), крім того що всі кріплення на сідухи переварені на нові іномарочні сідушки, то ковриліну не вистачає по ширині від дверей до дверей

, пластикові пороги закрутити не можу бо видніється дно...коврилін не дістає до порога з двох боків по 2-3 см. Все порізав, підрізав і проблеми не вирішив, думаю ще в додаток купляти лінолеум.
Друга невирішена проблема - не можу зрозуміти чому після дощу, якщо машина стоїть на місці - в салоні з права вода..., біля акамулятора всі щілини заварені і зароблені антикором, але вседно все мокре, звідки вона тече хр.й.знає. Так і хочеться заварити весь капот

Не уявляю скільки буде там води коли буду їхати в дорозі.
Короче мої висновки : я завідую і схиляю голову перед тими ниноводами які мають ці корчі більше як 3 роки. І ще одне: якщо є Нива - не потрібно з неї робити нове авто........ніколи воно новим не буде, навіт на 50%. Порада для таких як я - не опитних Ніколи не замічав таких нюансів коли сам їздив пасажиром вже багато років