Борисович писал(а):
Пока Вован спит и не запустил свою говнометательную машинку....поделюсь своими мыслями по производству винтовки м-16.
Скорее всего,есть некая бюрократическая необходимость в том,шоб Украина для вступления в НАТО,произвела оприделённое количество м-16.
Почему под наш патрон?
Скорее всего ,у нас есть ещё готовых патронов на две войны.
Почему м-16?
Наверно это самый дешёвый вариант,который натовская бюрократическая система,может нам разрешить,шоб мы с этим оружием прокатили под НАТОвские стандарты.
Во многих НАТОвских странах,эта винтовка до сих пор стоит на вооружении.
Очень может быть,шо на этих мощностях,может наладится производство уже более дорогих стрелковых систем НАТОвского стандарта, уже под НАТОвские патроны.
Тобишь это начало!
Я думаю, шо дело обстоит именно так.
Ха, поки твоя говновиробнича влада роздумує що ще пАкращити, задам пару питань в яких виявляється ти теж великий профі:
1. Стандарти НАТО - це "шашечки чи їхать"? Нас прийняли в НАТО? Набуть приймуть колись...разом з безвізом

тобто коли Україна САМА вирішить питання по Донбасу і Криму. Вирішить, але не скоро, це факт.
Стандарти НАТО STANAG - це в першу чергу адміністративні, потім оперативні і насамкінець матеріально-технічні (які складаються НЕ тільки зі зброї, але й з харчування, одягу, транспорту і т.і.)
2. Коли на складах півмільона Калашів (як виявляється на самої поганої зборї у світі) і достатній запас патронів - кому потрібно саме ЗАРАЗ фінансувати виробництво того, що завтра потрібно буде переробляти?
Набуть потрібно пізнати - а на базі ЧИЇХ виробництв профінансується ця оборутка?
3. На мій скромний погляд, це як виробляти мерседеси з двигуном і шассі від таврії - з одночасним введеням великої пошліни на ввезенння ауді і бмв - щоб купували вітчизнняне